Secretul Reginei Elisabeta a II-a pentru a îmbătrâni cu grație. Oare acesta este motivul pentru care monarhul arată atât de bine la 96 de ani?

După aparițiile ei surpriză la Royal Windsor Horse Show, Chelsea Flower Show și deschiderea The Elizabeth Line, mulți oameni au observat cât de bine arată Regina Elisabeta a II-a.

La 96 de ani, și în ciuda problemelor de „mobilitate episodică', Regina încă arată bine. Expertul Stuart Miles atribuie longevității Majestății Sale devotamentul pentru rolul său.

„Secretul Reginei pentru a arăta bine se rezumă la disciplina ei față de datorie. Ea nu este o persoană obsedată de fiecare detaliu al feței sale, dar viața ei este una de rutină și moderație, ceea ce o ajută să facă față unei sarcini agitate și presiunii rolul ei', a declarat el, potrivit Hello Magazine.

„Nu a făcut excese alimentare și a fost foarte ordonată în viață, acestea făcând-o să arate și să se comporte ca cineva mai tânăr decât anii ei. De asemenea, se pare că Regina se duce la culcare la ora 23:00 în fiecare noapte și se trezește la 7:30 dimineața, înregistrând un somn impresionant de opt ore și jumătate, care este cheia pentru a rămâne sănătoși', a adăugat acesta.

„Somnul este atât de important pentru odihna fizică și mentală. Din punct de vedere fizic, somnul este atât de recondiționant pentru organism. Este esențial să ai acest timp liber noaptea pentru a-ți permite corpului să funcționeze optim în timpul zilei', spune specialistul în fitness pentru femei și fondatorul Mamawell, Rosie Stockley.

Aspectul mereu imaculat al Reginei Elisabeta a II-a este un alt secret anti-îmbătrânire. „Ea este întotdeauna foarte atentă la părul ei și este întotdeauna coafat impecabil. Nu și-a schimbat stilul de mulți ani, astfel încât să rămână o constantă. Părul ei și tendința de a purta culori calde și strălucitoare, toate adaugă o vitalitate și energie aspectului ei, iar machiajul ei este discret și cald. De asemenea, nu și-a pierdut niciodată simțul umorului și capacitatea de a zâmbi în continuare i-a luminat mereu fața și continuă să o facă', spune Stuart.

Întrebat care crede că este secretul pielii impecabile a Reginei, Stuart explică că protecția solară este cheia. „Regina are o piele incredibilă și acest lucru se datorează în principal evitării pe tot parcursul vieții a razelor soarelui de pe fața ei. Când este în străinătate, în călătorii în străinătate, a purtat întotdeauna o pălărie sau o umbrelă de soare care i-a protejat pielea de efectele soarelui. Ea nu ia parte la o vacanță anuală la soare, preferând în schimb să-și petreacă verile în Scoția. Acest lucru i-a păstrat pielea cât mai tânără posibil de-a lungul anilor.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete