Regina Elisabeta a II-a dezvăluie că este „epuizată” după o luptă „înfricoșătoare” cu Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu coronavirus în februarie, la doar câteva zile după ce fiul ei, Prințul Charles, a contractat virusul. Acum monarhul a dezvăluit cum s-a luptat cu nemilosul Covid-19.

Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit impactul pe care l-a avut Covid asupra ei, în timp ce le-a vorbit pacienților și personalului NHS despre pandemia „oribilă'.

Monarhul în vârstă de 95 de ani a fost testat pozitiv pentru coronavirus în februarie, dar și-a îndeplinit sarcinile izolat de Castelul Windsor. Ea a vorbit despre starea ei în timpul unui apel video cu Spitalul Regal din Londra pentru a marca deschiderea oficială a unității Queen Elizabeth.

Vorbind cu fostul pacient Asef Hussain și cu soția sa Shamina, regina a spus: „Aceasta pandemie îngrozitoare îi aduce pe oameni într-o stare de oboseală fantastică și îi epuizează, nu-i așa?'

Miercuri, ea a auzit cum unitatea cu 155 de paturi din estul Londrei a fost construită în timp record pentru a trata aproximativ 800 de pacienți.

Potrivit Mirror, o asistentă în vârstă i-a spus Maiestății Sale: „I-am ținut de mână, le-am șters lacrimile și le-am oferit mângâiere'.

Imamul Faruq Siddiqi, a explicat că familiile „au simțit un sentiment de speranță' atunci când i-a vizitat pe cei dragi.

„Deși nu am făcut minuni, sper că am putut să le aduc un fel de mângâiere prin prezența și rugăciunile mele', a spus el. Regina a spus: „Evident că a fost o experiență foarte înspăimântătoare, nu-i așa?'

„Ceea ce a înrăutățit situația a fost să fii singuri', a răspuns el.

“Exact. Deci au fost și ei singuri', a continuat monarhul.

Regina, care a avut simptome „ușoare asemănătoare unei răceli' de Covid, a suferit de probleme de mobilitate, forțând-o să anuleze o serie de angajamente publice.

Palatul Buckingham a anunțat vineri că a decis să nu participe la o slujbă anuală de Paște. Prințul Charles o va reprezenta pentru prima dată la slujba regală de Joia Mare de la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, Berks.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete