Concursul Miss Univers ia poziție împotriva Rusiei

Concursul Miss Universe va avea loc, cel mai probabil, fără reprezentanta Rusiei. După Eurovision și competițiile sportive, a venit rândul concursurilor de frumusețe să interzică participarea Rusiei.

Concursul Miss Univers ia poziție împotriva Rusiei

Conducerea „Miss Universe' ia în considerare problema excluderii reprezentanților Federației Ruse de la celebrul concurs de frumusețe.

Rușii plătesc prețul pentru faptul că trupele armate ale țării lor au invadat cu viclenie și cinism teritoriul Ucrainei independente și comit crime de război de mai bine de trei luni: ucid, violează, jefuiesc și distrug. Țara agresor a fost deja scoasă de la Eurovision 2022 și le-a interzis cetățenilor săi să voteze. Acum Rusiei i se poate interzice participarea la Miss Univers. Recent, ucrainenii au făcut apel la comitetul de organizare al „Miss Ukraine Universe' cu cererea de a-i priva pe reprezentanții Federației Ruse de o astfel de oportunitate.

Totodată, președintele Miss Ucraina Universe Anna Filimonova a declarat că susține pe deplin această inițiativă. Ea a anunțat deja conducerea Miss Univers despre acest lucru. Anna a recunoscut, de asemenea, că președintele Miss Univers, Paula Shugart, a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului. Totodată, participarea Rusiei la Festivalul Internațional de Film de la Cannes este încă în discuție.

Câștigătoarea Miss Univers 2021 a fost reprezentanta Indiei, actrița Harnaaz Sandhu, în vârstă de 21 de ani.

Miss Univers 2021, Harnaaz Sandhu

Foto: Facebook

Citeste și:

Nu mai arunca cremele de față expirate: iată ce poți face cu ele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Frumusete