Lumea muzicii este în doliu. Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani

Aretha Franklin a murit

Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani. Vestea tristă a venit la scurt timp după ce rudele cântăreței au anunțat că starea acesteia de sănătate s-a înrăutățit.

Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani

După ce s-a luptat vreme de mai mulți ani cu cancerul, cântăreața a murit înconjurată de familie și de prietenii apropiați, potrivit independent.co.uk. Familia artistei a transmis un mesaj în urmă cu câteva zile, rugându-i pe fanii acesteia să se roage pentru ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească, cerând să le fie respectată intimitatea.

Aretha Franklin a primit un diagnostic dur din partea medicilor în urmă cu 8 ani, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat radical. Din cauza problemelor de sănătate aceasta a fost nevoită să își anuleze mai multe concerte. Aretha Franklin a urcat pe scenă pentru ultima oară în anul 2017, în cadrul unui spectacol pentru Fundaţia anti-SIDA înfiinţată de Elton John.

Aretha Franklin și-a construit o carieră de succes în lumea muzicii, printre cele mai cunoscute melodii interpretate de artistă fiind “Respect” sau “A natural woman”. De-a lungul carierei, cântăreața a câștigat de 18 ori premiul Grammy. A urcat pentru prima oară pe scenă în anul 1956 și a reușit să câștige inimile publicului cu vocea ei specială.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cine sunt concurenții noului sezon Te cunosc de undeva!'?

Dieta care o ajută pe Madonna să își mențină silueta și să aibă o energie de invidiat. Ce mănâncă în fiecare zi?

Meghan Markle nu pleacă niciodată în călătorie fără acest lucru. Ce nu îi lipsește din bagaj?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete