Secretul bine ascuns al lui Petrică Mîțu Stoian: a fost arestat

Petrică Mîțu Stoian arestat

Cunoscutul interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost arestat. Această experiență l-a marcat puternic, însă, din fericire, este o poveste trăită cu mai mult timp în urmă, mai exact în perioada în care își satisfăcea stagiul militar. Artistul se făcuse vinovat de faptul că încălcase regulamentul Armatei.

Artistul a vorbit despre acest episod care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi în cadrul emisiunii „Acces direct' de la Antena 1. Interpretul a recunoscut că și-a găsit foarte greu puterea de a supraviețui acelui dur episod.

Petrică Mîțu Stoian a fost arestat din cauză că încălcase regulamentul Armatei

Cântărețul a povestit că a avut permisie 10 zile și nu s-a putut întoarce la timp în unitate: „Mi-a dat permisie 10 zile şi eu am plecat la ţară şi era un singur autobuz care pleca dimineaţa. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunţi, dar nu aveam de unde', a povestit Mîțu Stoian în emisiune.

De fapt, artistul reușise să anunțe pe cineva că întârzie, dar respectiva persoană nu a transmis mai departe: „În cele din urmă am anunţat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu ştiu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia', își amintește Petrică Mîțu Stoian.

Experiența din arest, extrem de dură și traumatizantă

La Mangalia, unde se afla sediul arestului, artistul a fost închis într-o încăpere mică, fără nicio fereastră și fără pat: „Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabată. Dormeam pe un fel de ţambal şi cu raniţa sub cap. Venea câte un ofiţer şi îţi mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, aşa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriş ca pe calea ferată şi ne punea în pas de defilare, culcat', a mai povestit artistul în emisiune.

Citește și

Petrică Mâțu Stoian, declarații emoționante despre mama sa: „Înainte să se ducă mi-a zis că îi pare rău de un singur lucru'

Ea este cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România. Imaginile cu ea în costum de baie au încins atmosfera în mediul virtual

Cine este iubita lui Aurel Tămaș. Partenera de viață a cântărețului de muzică populară este cu 31 de ani mai tânără decât acesta

Foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete