Cine sunt campionii INSTAGRAM-ului în 2019?

Ca toate rețelele de socializare, Instagram are propriii lideri în ceea ce privește numărul de urmăritori. Vrei să știi cine sunt cei care se pot lăuda, anul acesta, că au cei mai mulți „prieteni virtuali' în această rețea? Iată cine sunt campionii INSTAGRAM-ului. 

Selena Gomez (138 de milioane de urmăritori)

Actriță, cântăreață, compozitoare, ambasador al bunăvoinței pentru UNICEF, Selena a muncit într-un ritm nebunesc, ceea ce a avut un impact negativ asupra sănătății sale, fiind diagnosticată în 2014 cu lupus. Lupta ei cu această boală i-a adus și mai multă popularitate. Toate fotografiile postate de ea pe Instagram arată urmăritorilor cum reușește să strălucească chiar și în cele mai dificile situații. De aceea contul ei Instagram este cel mai popular.

Cristiano Ronaldo (128 de milioane de urmăritori)

Numele complet al jucătorului de fotbal de renume mondial este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Pentru că părinții nu au ajuns la un compromis în alegerea unui singur nume pentru copil, fiecare a venit cu propria variantă: mama a dorit „Cristiano', iar tatăl – 'Ronaldo', în onoarea președintelui american Ronald Reagan. Ronaldo, ca jucător al clubului „Juventus', a primit trei „mingii de aur' ca cel mai bun jucător european, iar de patru ori a fost distins cu „cizma de aur'.

Ariana Grande (121 de milioane de urmăritori)

Tânăra actriță și cântăreață americană, cu un ton neobișnuit al vocii, a cucerit inimile adolescenților. Cariera ei, începută în copilărie, este într-o fulminantă ascensiune: înregistrează albume, joacă în filme și seriale de televiziune și, în plus, joacă și teatru.

Beyoncé (115 milioane de urmăritori)

În ciuda izolării și timidității sale de copil, Beyonce a devenit o figură legendară în lumea business show-urilor la începutul secolului XXI. A vândut zeci de milioane de albume și a primit mai multe premii Grammy. Potrivit criticilor muzicali, Beyoncé este o personalitate care a influențat puternic stilul muzical și a contribuit semnificativ în muzica pop.

Kim Kardashian (112 milioane de urmăritori)

Fotografiile și videoclipurile apreciatei vedete din reality-show-urile care i-au creat uriașa popularitate sunt mereu așteptate cu emoție de fani, care le devorează instantaneu. Asta înseamnă să fii… Kim Kardashian.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Ce chipeș este nepotul Reginei Elisabeta a II-a și verișorul Prințului William și al Prințului Harry

Alina-Maria de Roumanie, soția fostului Principe Nicolae, apariție de excepție la Câmpulung Film Fest

Ce nume de cod folosesc gărzile de corp atunci când vorbesc despre prințul Harry și Meghan Markle? Uite de ce apelează la acest truc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete