Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme conjugale

Prințesa Diana a fost un exemplu de modestie și de înțelepciune, iar asta i-a determinat pe britanici să o adore pentru toată viața și să o regrete profund după dispariția prematură. 

Avea un statut de invidiat și doi copii pe care-i iubea ca pe lumina ochilor. Cu toate astea, nu a fost nici pe departe fericită. S-a confruntat cu depresia severă și cu bulimia nervoasă. Iar într-un final, și-a găsit sfârșitul alături de bărbatul care a reușit să o iubească așa cum merita.

Citește și Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Vezi diferența?

Nefericirea de care a avut parte în timpul căsniciei cu Prințul Charles au transformat-o într-o expertă în problemele conjugale.

Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme conjugale, dovada unei puternice empatii

La 21 de ani după moartea sa, a ieșit la iveală o scrisoare emoționantă pe care Prințesa Inimilor i-a trimis-o unei fane de-ale sale. Femeia, Erika pe numele ei, i se confesa în legătură cu problemele conjugale cu care se confrunta de multă vreme și îi cerea sfaturi care să o ajute să le gestioneze.

De curând, fotografii ale scrisorii respective au fost publicate în Daily Mail. În această scrisoare, Prințesa Diana i-a oferit un răspuns călduros fanei ei nefericite în relație, răspuns care reflecta experiența ei personală:

“Dragă Erika, am primit scrisoarea ta și, evident, am citit-o cu interes și cu dorința de a-ți oferi sprijinul meu. Simți multă durere, de aici provine blocajul despre care îmi vorbești. E o reacție normală pentru cineva care a trăit experiențele pe care le-ai trăit tu. Citind printre rânduri, intuiesc că o femeie foarte specială, o luptătoare, dare care nu are prea multă încredere în ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic și mental. Știu că ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, așa cum ai făcut-o, cu sinceritate, dar ai încredere că lumina va apărea la capătul tunelului. Mă gândesc la tine. Rezistă, Erika! Cu multă dragoste, Diana”.

Viața Prințesei Diana, o luptă continuă

Acest cuvinte sunt o dovadă mai mult decât evidentă a stării în care se afla Prințesa Inimilor după despărțirea de Prințul Charles. Pe 20 noiembrie 1995, cu 9 zile înainte de redactarea acestei scrisori, Prințesa a acordat un interviu exclusiv la BBC, în care a dat amănunte despre motivele nefericirii ei, despre depresia adâncă în care căzuse, despre tulburările de alimentație, despre presiunea la care o supunea statutul de Prințesă, despre relația extraconjugală a Prințului Charles cu Camilla Parker Bowles.

Potrivit www.telegraph.co.uk, într-o serie de filmări realizate împreună cu prietenul și antrenorul ei de voce, Peter Settelen, care aveau drept scop îmbunătăţirea discursului public, aceasta a povestit o serie de intimități și a vorbit despre lupta continuă de a se ridica la nivelul imaginii sale de „prinţesă din poveşti. Despre ziua nunții, spune că a fost cea mai urâtă zi din viața ei. Pe Prințul Charles l-a întâlnit doar de 13 ori înainte de căsătorie: “Timp de o săptămână, mă suna zilnic şi apoi nu-mi mai vorbea trei săptămâni. Foarte ciudat. Emoţia pe care o simţeam când ştiam că trebuie să sune era atât de intensă, spunea Prințesa.

Citește și Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă de rezervă, despre care nici măcar ea nu știa

Despre viața sexuală cu Prințul Charles, aceasta mărturisea că „niciodată nu a existat vreo cerere în acest sens din partea lui. Din punctul ei de vedere, lipsa de dorință a Prințului Charles de a întreține relații intime cu ea avea drept cauză aventura pe care o avea cu Camilla Parker Bowles, care avea să-i devină soţie: „Înainte să ne căsătorim, obişnuia să-şi vadă amanta o dată la trei săptămâni […] aş fi vrut ca soţul meu să fugă cu acea femeie şi să nu se mai întoarcă niciodată, dezvăluia Prinţesa Diana.

Citește și Fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry: Ar fi putut să facă ceva…'

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete