Schimbările prin care a trecut Răzvan Simion. A renunțat fumat și la zahăr: „Fac tot felul de terapii interesante”

Răzvan Simion, în vârstă de 43 de ani, a făcut schimbări semnificative în viața sa, renunțând la obiceiurile nesănătoase și adoptând un stil de viață mai echilibrat. Prezentatorul de la Antena 1 și-a deschis sufletul în fața lui Teo Trandafir.

Cunoscut ca prezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', Răzvan Simion a dezvăluit într-un podcast cu Teo Trandafir că a făcut pași importanți pentru a-și îmbunătăți sănătatea și starea de bine. După aproape 30 de ani de fumat, Simion a luat hotărârea curajoasă de a renunța la acest viciu, conștient de impactul său asupra sănătății sale.

razvan-simion-nunta-daliana-raducan-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Cu toate acestea, renunțarea la fumat nu a fost singura schimbare pe care prezentatorul a făcut-o în viața sa. Conștient că alimentația joacă un rol crucial în sănătatea sa, Răzvan Simion a ales să renunțe și la zahăr, un ingredient omniprezent în multe alimente, inclusiv prăjituri, care îi erau o plăcere deosebită.

„Nu mai mănânc zahăr, beau apă alcalină, fac tot felul de terapii interesante. Am renunțat la fumat, după 28 de ani de băgat puternic', a povestit prezentatorul în podcastul lui Teo Trandafir.

„Am renunțat la zahăr. El se depune și mâncam zahăr rafinat foarte mult. (…) Mâncam dulce din sculare-n culcare, uneori chiar și-n somn. Exact cum m-am lăsat de fumat, de azi pe mâine, și de toate chestiile care ar putea să-mi facă rău, m-am lăsat și de zahăr. De mâine nu mai mănânc zahăr, să văd ce se întâmplă. Sevrajul a fost mai tare decât la țigări. E pe modelul am doi drăcușori și pe umeri și unul zice „mănâncă savarina aia' și celălalt „n-auzi ce a zis ăsta, să mănânci?'. E greu. Asta cu zahărul mi-a fost cel mai greu. Și se gătește la mine acolo niște bunătăți', a dezvăluit Răzvan Simion.

Despășind provocările și sevrajul asociat cu eliminarea zahărului din dietă, Simion a demonstrat că voința și determinarea pot învinge orice obstacol. În plus, el a recunoscut că, trecând de vârsta de 40 de ani, a învățat să spună „Nu', considerând acest lucru nu doar un refuz, ci și o afirmare a propriei persoane și a priorităților sale.

„Ca să învăț să spun „nu', nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte greu să iert și să spun „nu'. Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă, ăla ce vrea de la mine? Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun, de tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat. E foarte greu să înveți să spui nu. Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul „Ascultă-mă pe mine ce-ți spun. La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă'. Ce să vezi? Nu mă interesează', a explicat el în podcastul „Gând la gând cu Teo'.

De asemenea, el a explicat că prioritățile se schimbă, în funcție de vârstă. „La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii. Lasă-mă. (…) Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea', a precizat Răzvan Simion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete