Schimb de replici între Vica Blochina și Oana Roman: „Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers”

Un nou scandal monstru a izbucnit între Vica Blochina și Oana Roman. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a acuzat-o pe fiica lui Petre Roman că își editează pozele și își minte fanii că a slăbit datorită unui ceai.

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Vica Blochina a postat un mesaj dur la adresa Oanei Roman, după ce a observat că aceasta face reclamă la un ceai de slăbit și și-ar fi editat fotografiile ca să arate presupusele rezultate. Fosta balerină a atras atenția tuturor că acest ceai nu a făcut minuni peste noapte.

„Doamne, ce ESCROCHERIE … Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS … Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE … păcăliți ca să vindeți', a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

După ce a aflat că fosta balerină a făcut aceste declarații controversate, Oana Roman a venit și ea cu o replică pentru fosta ei prietenă. Cele două au fost prietene o lungă perioadă de timp, ba chiar obișnuiau să meargă împreună în vacanțe.

„În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca cei care apar doar pe cârca mea în presă și la tv să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului cu realizări personale', a spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman ceai slabitSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Vica Blochina a postat o nouă fotografie, unde s-ar vedea că Oana Roman și-ar fi editat poza. „Nu este despre HATE la postarea cu produsul de slăbit. Este firesc să folosești filtre și lumini și se știe că ceaiul este un SUPLIMENT foarte bun, care te ajută să elimini apa, și laxativ, DAR, nu este DOCTOR DE BARIATRIE care îți taie sau pliază stomacul. PE BUNE!!! Folosește aplicația dacă vrei, dar nu uita că nu sunt mii de oameni care chiar te cred și CUMPĂRĂ acest produs, adică ei cheltuie bani, NU PRIMESC! Simți diferența? Sau poate acest produs este bun și pentru pitici … Ajută să crească ca mânile și degetele Oanei din poză .. Degetele cresc cu o viteză .. Nasul a rămas la locul lui???', i-a raspuns Vica Blochina.

Oana Roman s-a apărat și a venit din nou cu o reacție: „Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace'.

Vica Blochina a acuzat-o pe fiica lui Petre Roman face reclamă la produse de slăbit pe care ea nu le consumă. Potrivit spuselor fostei balerine, Oana ar fi primit 500 de euro pentru această campanie. „S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică … Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place', a continuat Vica Blochina, într-un alt mesaj pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina

Fiica lui Petre Roman a spus că nu va lăsa lucrurile așa, din contră, ea are de gând să acționeze pe cale legală și vrea să îi deschidă un proces Vicăi Blochina. De asemenea, Oana Roman a declarat că va cere o expertiză tehnică a pozelor respective.

„În același timp, după cum unii știu, am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces, dar de data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu. Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public', a spus Oana Roman, pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete