Codin Maticiuc refuză să intre în politică: „Cred că în politică te «murdărești» îngrozitor. Sistemul e corupt”. Lucrează intens la fundația lui

Codin Maticiuc nu are de gând să intre în politică. El crede că poate face multe fapte bune și prin fundația pe care o are de câțiva ani. A renovat mai multe spitale publice cu banii obținuți din donații, peste 200.000 de euro a donat doar Mihai Bendeac.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a fost întrebat dacă are de gând să intre vreo dată în politică, având în vedere activitatea pe care o are cu fundația lui. Actorul a spus că nu, are mai multe motive pentru care nu vrea să facă asta. Iată discuția celor doi.

Cătălin Măruță: Mâine, poimâine te vezi intrând în politică? Mi se pare că drumul ăsta te duce ușor ușor în zona aia.

Codin Maticiuc: Nu mă văd.

Cătălin Măruță: N-ai schimba mai multe lucruri dacă ai fi acolo?

Codin Maticiuc: Într-o utopie așa, da. Utopic, ideal, da. Ideal da, dar cred că în politică te murdărești îngrozitor, cred că sistemul e atât de corupt și de greu încât dacă vrei să schimbi ceva nu vei reuși, vei fi singur acolo. Oricum, singurul om care poate schimba ceva e primul ministru. Pentru că dacă ești președinte și candidezi independent ești un bibelou frumos, o marionetă care face niște chestii externe, lucru la care oricum nu m-aș pricepe.

Deci ca să poți să schimbi ceva real, mâine dacă m-ai întreba să schimb ceva real, aș zice prim-ministru. Dar îți trebuie partid. Ce partid? Și nici nu îmi doresc să intru în vreunul.

Cătălin Măruță: Și nu vrei să intri în politică?

Codin Maticiuc: Nu, cred că pot să schimb mai multe. Eu zic că nu o să intru niciodată în viața mea. Mă feresc să spun niciodată, dar nu cred, nu mă imaginez. Și cred că pot schimba mai multe de aici, cu microfoanele astea pe care mi le puneți în față și pe care poate nu mi le-ați mai pune acolo că cine știe cum ar da, eu cred că pot să schimb mai multe.

Eu cred că pot să strig la prim-ministru în funcție, să îl rog, să îl implor sau să îl ameninț și să îi spun că are ceva de făcut, de ceva de schimbat, și cred că pot să o fac mai puternic dintr-o poziție eternă. Am în spatele meu acum 110.000 de oameni care donează pentru fundația mea, sunt abonați ca la Netflix, fără să vadă absolut nimic, doar că au credința că eu fac ceva ok cu banii ăia.

Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli

După mai mulți ani de relație și doi copii, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au devenit soț și soție. Cei doi și-au dorit ca evenimentul să aibă loc departe de ochii curioșilor, în mare discreție.

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!', a mai declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță.

Codin Maticiuc și iubitaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete