Scala – mai mult decat un simplu hotel

Gandit pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, Hotelul Scala este mai mult decat o oprire destinata odihnei. Este o incursiune fascinanta intr-o lume a rafinamentului, dus la perfectiune.

Hotel Scala

Inconjurat de frumusete clasica, aici veti gasi o atmosfera linistita si prietenoasa, gazde al caror zambet nu lipseste niciodata, la care se adauga acea „art de vivre", care face ca luxul sa rimeze cu confortul.

Hotel Scala Hotel Scala

Cele 10 camere si un apartament, unde se imbina perfect elemente de interior, atent stilizate pana la cel mai mic detaliu, se bucura de toate binefacerile confortului modern, pentru a va oferi o experienta memorabila.

Hotel Scala ofera suport logistic pentru conferinte si facilitati pentru organizarea si coordonarea evenimentelor majore: festivaluri, expozitii, targuri internationale, spectacole, intalniri de afaceri, dar si echipamente business.

Celor dornici sa descopere misterele micului Paris le punem la dispozitie un ghid specializat, un serviciu de free time planner si un entertainer profesionist, ce pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Hotel Scala

Indragostitii de arta vor face cunostinta inca de la intrarea in Hotelul Scala cu lucrari pline de romantism ale studentilor de elita ai facultatii de arta din Bucuresti.

Daca vreti sa fiti partasi la frumusetile care poarta patina timpului, alegeti Hotelul Scala.

Hotel Scala

Hotel Scala
C.A. Rosetti nr. 19, 020011, Bucuresti

Telefoane receptie:
+40 31 104 11 11
+40 31 104 11 13

Fax: +40 31 814 61 48
E-mail: office@hotelscalabucuresti.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri