Sarcina este diferita la maturitate…

Sarcina este diferita la maturitate…

Stutchfield
Cum e sa fii insarcinata la 41 de ani?
Complet diferit, caci prima sarcina aproape n-am bagat-o in seama: aveam o burta mica, ma simteam foarte bine si aratam infloritoare. De data asta am purtat blugi pentru gravide din a doua luna de sarcina, iar acum sunt de marimea unui mic continent, in ciuda faptului ca sunt de-abia in a cincea luna si, pe deasupra, am greturi cumplite.

Va fi o diferenta mare intre cei doi copii ai tai…
Aveam 24 de ani cand l-am nascut pe Ashley. Mereu mi-am dorit mai multi copii, dar in jurul varstei de 38 de ani eram singura. Apoi l-am intalnit pe James. N-a fost un pas usor, dar, odata ce ne-am apropiat, ne-am casatorit in mai putin de sase luni!

… si acum aveti un copil!
Amandoi suntem incantati de idee. Este primul copil al lui James, desi este un tata vitreg nemaipomenit, si este nerabdator sa isi cunoasca bebelusul. Nu ma lasa sa traversez strada singura, imi maseaza burtica mereu si a ales deja caruciorul.

Te-ai gandit vreodata ca se va intampla asta?
Sincer? Nu. Asa ca sunt extrem de emotionata. Am o varsta, sunt o femeie asezata, la casa mea si sunt… indragostita. M-am bucurat sa trec prin miracolul nasterii pentru prima oara, ca mama tanara, si acum am ocazia sa o fac din nou ca mama matura, aflata la mijlocul vietii.

Mi-ar placea sa cred ca voi avea la fel de multa energie si de data asta; pana la urma, la 40 de ani n u sunt deloc batrana, nu?

Traducere si adaptare: Adrian Ciltan; foto: IPC Media/ Essentials.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii