Magda Pălimariu nu pleacă de la Pro TV, dar nici nu mai apare pe sticlă. Ce se întâmplă, de fapt?

Vestea că echipei știrilor meteo de la Pro TV i se va alătura o nouă colegă, Iulia Pârlea, a stârnit numeroase întrebări legate de cariera uneia dintre vedetele postului, mai exact Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu este una dintre vedetele postului din strada Pache Protopopescu. O prezență charismatică, aceasta a fost mereu discretă în legătură cu viața ei personală. Atât de discretă încât, anul trecut, a decis să se căsătorească în secret. Ulterior, s-a aflat că vedeta a devenit soția lui Ionuţ Eriksen, președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene și CEO al unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice din Norvegia și Suedia.

Acesta este și motivul pentru care Magda a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Deși a mărturisit că nu va renunța niciodată la prezentarea știrilor meteo, aceasta a decis, totuși, să pună pe pauză cariera din România.

Magda Pălimariu: „Mă bucur de locurile frumoase de acolo'

De curând, prezentatoarea a postat un text mai lung, în care oferă și justificarea:

„Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekendul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi!
Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de acolo, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în acele locuri. Vă îmbrățișez cu drag pe toți!'.

De altfel, vedeta s-a ținut de cuvânt. A început să posteze tot mai multe imagini cu peisaje din Norvegia, țara de adopție.

Magda-Palimariu-pauzaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Tania Popa, în comoție cerebrală la doar 6 luni

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete