Sacrificii de dragul carierei. Uite ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă: “Fac 12 injecții la fiecare picior”

Ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă

Cariera de artist este una frumoasă, dar care implică și o mulțime de sacrificii din partea celor care aleg să meargă pe acest drum. După o viață petrecută pe scenă, Elena Merișoreanu este nevoită ca acum să apeleze la ajutorul medicilor pentru a putea să-și susțină toate concertele programate. 

Pe lângă faptul că sunt nevoiți să sacrifice momente importante din viața de familie de dragul carierei, ritmul haotic în care lucrează îi influențează destul de mult pe artiști, mulți dintre aceștia ajungând să aibă probleme serioase de sănătate. Elena Merișoreanu nu face excepție de la regulă și deși este o fire energică, puțini sunt cei care știu că celebra cântăreață de muzică populară face sacrificii mari pentru a putea rezista pe scenă.

Ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă: “Fac 12 injecții la fiecare picior”?

La 70 de ani, Elena Merișoreanu este plină de energie și are tot timpul o atitudine pozitivă, chiar dacă, în realitate, vedeta face sacrificii pentru a putea afișa o astfel de imagine în fața publicului. Cântăreața a dezvăluit că timpul pe care l-a petrecut stând în picioare de la începutul carierei și până în prezent, acum își spune cuvântul, artista confruntându-se cu dureri puternice în zona genunchilor.

“Toată viața mea am stat și am cântat pe tocuri. E foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. E un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior. Am concerte întruna, până în octombrie. De Paște am cântat la Londra. Eu la nunți la țară nu mai cânt, doar la Zile ale orașelor. Trebuie să am grijă cu sănătatea. Nici nu mă mai lasă familia.”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit click.ro.

Deși are câteva probleme de sănătate, Elena Merișoreanu are în continuare o agendă foarte încărcată, aceasta fiind solicitată pentru a cânta la diferite evenimente.

Foto: facebook

Citește și:

Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară: Foarte mulţi oameni m-au îngropat deja'

Fata cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Ce mesaj le-a transmis artistul potențialilor admiratori ai fiicei lui

Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol: Trebuie să-mi protejez copilul'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete