Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol: “Trebuie să-mi protejez copilul”

ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, divort

ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, divort

După aproximativ 12 de căsnicie, relația Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol nu mai are nicio șansă. Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol: Trebuie să-mi protejez copilul'.

La începutul săptămânii, lumea showbiz-ului a fost zguduită de o veste-șoc. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 de căsnicie.

Cei doi au împreună o fetiță, Ruxandra. Chiar dacă încă nu au semnat actele de divorț, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai locuiesc împreună de aproximativ patru luni.

Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol: Trebuie să-mi protejez copilul'

Dacă până acum ambii au fost rezervați în declarații, astăzi, actrița a vorbit puțin despre perioada grea prin care trece.

“Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această “bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a spus Ioana Ginghină, pentru Click!

“A trebuit să primesc o lecție destul de dură”

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana Ginghină a postat pe blogul său un text care ridică multe semne de întrebare:

“Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte […] Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci, pe ce drum să o apuci acum.
Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.
Când stau pe canapeluța mea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am mâncat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris actrița pe blogul personal.

 

Foto;facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete