Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară: “Foarte mulţi oameni m-au îngropat deja”

Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară

Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară

Rona Hartner trece din nou prin momente grele. De parcă nu era suficient că duce o luptă cu cancerul, artista a fost diagnosticată cu embolie pulmonară.

Rona Hartner se află în Franța unde urmează tratamentul cu chimioterapie. Recent, după un set complet de analize, doctorii au diagnosticat-o cu embolie pulmonară.

Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară: Foarte mulţi oameni m-au îngropat deja'

“Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual… vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii “Răi Da Buni”, de la Antena Stars.

Rona Hartner a suferit în România o operație de extirpare a unor tumori la colon, dar din păcate a ajuns pe mâna medicilor din Franța.

Artista a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală, pe 15 aprilie, pentru montarea unui cateter.

“Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi. E clar! Chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine! Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare!”, a scris Rona Hartner pe pagina personală de Facebook.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete