Fata cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Ce mesaj le-a transmis artistul potențialilor admiratori ai fiicei lui

Fata cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Andreea este, însă, fiica naturală a lui Alice Dumitrescu, soția artistului. Cu toate astea, Horia Brenciu are o relație extrem de apropiată cu tânăra, pe care o iubește ca pe propriii copii.

Într-o postare pe Instagram, Brenciu le-a făcut cunoștință followerșilor cu Andreea. Mesajul care însoțește poza este conceput în stilul care l-a consacrat pe artist: „E fata mea cea mare. E cea mai frumoasă. Împlinește 28 ani. Un mesaj către tinerii domni: limitați-vă la like-uri!', a scris Horia Brenciu pe Facebook, acolo unde a publicat și o fotografie cu Andreea.

Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, cu care are un singur copil, pe Mina. Alice mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Maria și Andreea. Cuplul l-a mai adoptat și pe micuțul Toma, astfel încât, în prezent, familia lor numără șase membri.

Artistul a declarat, ăn urmă cu doi ani, pentru Libertatea, că și l-a dorit pe Toma pentru a sparge gașca fetelor și pentru a avea 'un partener de table, excursii, snooker, poker, bowling și vin roșu'. Adopția a fost posibilă la capătul unui proces lung și obositor: “Aș zice că am fost ajutați de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp și în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poți trece prin orice, dacă la capătul drumului te așteaptă o minune”, a povestit artistul.

Citeste si

Horia Brenciu, povestea tristă de viață din spatele succesului! Momentul tragic pe care nu-l va uita niciodată: „A lăsat un mare gol în viața mea!'

Horia Brenciu: Am învăţat să ascult şi să înţeleg

Surse foto: libertatea, facebook Horia Brenciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete