S-a scos la vânzare cea mai scumpă casă din America: deschideți galeria

Cea mai scumpă casă din America a fost scoasă la vânzare: este de două ori mai mare decât Casa Albă.

Una dintre cele mai scumpe case din lume, numită în mod corespunzător „The One', tocmai a fost scoasă la vânzare pentru suma record de 295 de milioane de dolari, conform TopTenRealEstateDeals.com

2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

În urmă cu câțiva ani, această casă a fost preconizată să ajungă la valoarea de vânzare de 500 de milioane de dolari, însă construcția a întârziat câțiva ani, provocând probleme financiare grave dezvoltatorului, iar pandemia a destabilizat cu atât mai mult piața imobiliară din America. Dacă The One se va vinde cu suma de 295 de milioane de dolari, ar fi cea mai scumpă casă vândută vreodată în California, depășind cele 177 de milioane de dolari pe care omul de afaceri Marc Andreessen i-a plătit pentru conacul său din Malibu în 2021 sau cele 165 de milioane de dolari pe care le-a plătit CEO-ul Amazon Jeff Bezos în 2020 pentru proprietatea sa din Beverly Hills.

Construită sus pe o colină, având o vedere panoramică de 360 ​​de grade asupra Oceanului Pacific, centrul orașului Los Angeles și Munții San Gabriel, conacul The One din Bel Air este înconjurat pe trei laturi de prăpastie și măsoară o suprafață de 105.000 de metri pătrați – aproape de două ori la fel de mare decât Casa Albă. Casa include 21 de dormitoare și 49 de băi.

Punctele de atracție ale The One includ cinci piscine în aer liber și interioare, un club de noapte imens, un salon de înfrumusețare cu servicii complete, un centru de wellness, o terasă de 10.000 de metri pătrați, o pistă de alergare privată în aer liber cu o vedere panporamică a orașului, pereți de sticlă și un teatru privat cu locuri pentru peste 40 de persoane. Proprietatea The One este una dintre cele mai spectaculoase din lume și include opere de artă cu fluturi de Stephen Wilson, un candelabru Oto Murano de Vistosi, un statuie rotativă de Mike Fields și o sculptură din sticlă a artistului italian Simone Cenedese. Există, de asemenea, o bibliotecă/birou cu două etaje, cu un balcon și fântâni cu jocuri de apă.

Nu lipsește un bar personalizat din oglinzi speciale și blaturi de marmură, un lounge de trabucuri, o pistă de bowling cu patru benzi, zona green, un centru de wellness, sală de sport, o piscină interioară de 24 de metri cu bar cu sucuri, teren de tenis, o cramă cu 10.000 de sticle de vin, pivniță și un garaj pentru peste 30 de mașini, cu două plăci turnante pentru mașini.

Foto: TopTenRealEstateDeals.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber