S-a lansat noul catalog Life Care!

S-a lansat noul catalog Life Care!

S-a lansat noul catalog Life Care!Anul 2012 marcheaza o noua era BIO pentru Life Care.  Dupa aproape 7 ani in care Life Care ne-a invatat sa vorbim limbajul sanatatii BIO pe toti cei care am ales un stil de viata sanatos, Life Care intra in acest an intr-o noua era a sanatatii si implinirii.

Fiecare catalog Life Care are o poveste si o semnificatie aparte. De-a lungul timpului, au ales stilul de viata sanatos BIO Ambasadori precum: Catalin Botezatu, Mihaela Radulescu, Simona Amanar, Virgil Iantu, Catalin& Andra Maruta, Stefan Banica Jr.

Te invitam sa rafoiesti noul catalog Life Care! Vei descoperi 188 de pagini cu produse ideale pentru tine si familia ta: produse terapeutice, produse cosmetice, alimente curative, suplimente alimentare si produse de curatenie.

Life Care ofera in catalog nu doar o gama variata de produse ce sustin stilul de viata sanatos, ci un concept integrat de ,,stil de viata sanatos BIO’’ in care fiecare dintre noi sa ne intelegem mai bine corpul, sa alegem ce anume vrem sa imbunatatim si ce produse sunt cele mai potrivite pentru noi.

Vei putea realiza toate acestea in cativa pasi principali: constientizarea stilului de viata actual; redobandirea obiceiurilor sanatoase; programe specifice de sustinere a unui stil de viata sanatos si acces la comunitatea oamenilor sanatosi, impliniti si prosperi.

Vom fi mai cu totii mai sanatosi, mai frumosi, iar asta se va vedea! Invata sa traiesti sanatos cu Life Care!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri