Rute feminine de vacanta

Credeai ca vacanta e acel scurt, dar minunat prilej de relaxare? Posibil. Dar pentru unele femei e cea mai ocupata perioada a anului. Mai ales de cand si vacantele s-au globalizat…

O fi trasul cu urechea profund gazetaresc, insa nu e chiar un obicei pe care sa-l inramezi in vitrina. Dar cum altfel sa ma documentez in vederea unui articol despre vacantele feminine, in conditiile in care amicele mele (muze si, deopotriva, inestimabile izvoare de inspiratie) s-au coalizat, stopand scurgerea de informatii, dupa ce au constatat ca multe dintre opiniile lor se regaseau in aceasta rubrica satirica?!
In disperare de cauza, am inceput sa frecventez medii in care primejdiile ma pandeau la fiecare pas. Pericolul de a fi expediat cu fulgi cu tot nu e deloc de ignorat, cand devii prea curios intr-un magazin de haine si accesorii in care singurii barbati care au mai trecut pe acolo sunt directorul comercial si, eventual, un adolescent ratacit, nedecis inaintea primei Zile a indragostitilor petrecute cu iubita! Asijderea la coafor, la solar, la piscina, la sala de fitness.

Pe scurt, nu mi-a fost usor. Cum nimic nu se compara insa cu explorarea inefabilului univers feminin (in rest, in plin secol XXI, n-a mai ramas nimic de descoperit), am perseverat. Iata ce am aflat.
Exista unele femei, cu dare de mana, pentru care vacantele nu sunt deloc acele cateva zile in care uiti de toate si te abandonezi in bratele partenerului, profitand la maximum de soare si de frumusetea locurilor pe care ti-ai propus sa le vizitezi. Pentru ele, vacanta e un lucru care mai ca ar trebui trecut in CV. Nu te duci ca sa te simti bine, ci ca sa ai ce povesti la intoarcere, detaliat, ca o dare de seama de pe vremuri.

O vacanta izbutita nu e cea in care te-ai bronzat fara cusur, ci aceea care smulge cele mai multe exclamatii din partea auditoriului. Poti, cu ipocrita modestie, sa nu pomenesti detaliile financiare ale expeditiei, dar e o impardonabila eroare sa nu mentionezi prelungitele raiduri prin magazine. Aici e, de fapt, miezul problemei. De cand litoralul autohton nu mai face fata unor anumite exigente, o vacanta de vis se masoara in vize pe pasaport si in schimbarea spectaculoasa a garderobei.in plus, destinatia de anul acesta nu trebuie sa fie pentru nimic in lume aceeasi cu una pe care ar putea-o alege cineva din anturajul tau.
Iar daca a facut-o, trebuie macar sa demonstrezi, comparand continutul bagajelor la intoarcere, ca ea a facut-o degeaba…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta