Rucsandra Hurezeanu te învață cum să începi o afacere la Atelierele de Idei Unica

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai propriul business, dar nu ştii de unde să începi? Vrei să devii femeie de afaceri? Aceasta este tema noi ediţii a Atelierelor de Idei Unica, ce va avea loc luni, 9 martie, la Hotel Capital Plaza, (Iancu de Hunedoara, nr. 54, Bucureşti), Sala Mincu, cu începere de la ora 18:30.

Rucsandra Hurezeanu

În cadrul unei discuţii relaxate, ca între prietene, cititoarele revistei Unica vor avea ocazia de a adresa întrebări invitatelor serii:
Rucsandra Hurezeanu va povesti cum a început afacerea Ivatherm.

Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman, va vorbi despre cum să-ţi pui în valoare afacerea.

Gabriela Bradea, Șef Departament Dezvoltare Afaceri pentru Microîntreprinderi și PF – BCR, ne va dezvălui cum să-ți faci o microîntreprindere pas cu pas. De asemenea, va atinge un alt punct important pe care orice femeie de afaceri trebuie să-l aibă în vedere: la ce să fim atente când luăm un credit și câteva trucuri pentru a obține un credit avantajos.

Gabriela Râșnoveanu, HR Busniness Partner BCR, ne va spune care sunt TOP 3 domenii de business pentru care își iau femeile credit.
Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman, va vorbi despre cum să-ţi pui în valoare afacerea.

Miruna Stănculescu, psiholog, va răspunde la întrebările: „De ce calităţi ai nevoie?' „Cum poţi depăşi obstacolele?' „Cum păstrezi balanţa între viaţa profesională şi cea personală?'

Discuţia va fi moderată de Raluca Hagiu, redactor-şef revista Unica.

Te aşteptăm luni, 9 martie, la Hotel Capital Plaza. Detalii şi înscrieri aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda