Oriflame îți propune să te înscrii într-o competiție…cu suflet!

Iubirea dintre mamă și fiică … cea mai pură și poate cea mai complexă, o legătură încărcată de emoție, o poveste unică, necitită vreodată.

Oriflame Mama si fiica

Prin campania 'Mamă și fiică – o legătură unică', Oriflame încurajează mamele și fiicele să împărtășească, în imagini și cuvinte, povestea unei astfel de legături.

Experiența primei ediții a campaniei 'Mamă și fiică – o legătură unică', desfășurată în 2014, vine să confirme faptul că fiecare poveste are caracterul ei unic și declanșează emoții puternice. Peste 600 de cupluri mamă-fiică au dorit să împărtășească din frumusețea acestei legături pentru care cuvintele par a nu fi niciodată de ajuns.

Anul acesta Oriflame lansează din nou, tuturor mamelor și fiicelor, provocarea de a se înscrie în această competiție de suflet.

Imagine a campaniei din 2015 sunt Adela Popescu, alături de mama ei, Doina Popescu. În câteva cuvinte, Adela a surprins puterea și frumusețea legăturii pe care o are cu mama ei: 'Tot ce sunt sau sper să devin îi datorez mamei mele. Prietena mea cea mai bună. Confidenta dreaptă a tot ce am de spus. Inima ei este singurul loc în care mă pot refugia cu adevărat'.

Oriflame Mama si fiica

Oriflame, alături de Adela Popescu și mama ei, invită toate mamele sau fiicele să scrie propria poveste a acestei legături unice, care transmite emoție și crește în fiecare zi. Toate poveștile vor fi găzduite pe site-ul www.olegaturaunica.ro.

Cele mai inspirate 10 povești vor ajunge în finală. Fiecare dintre protagonistele celor 10 povești selectate se va bucura de o sesiune foto și un editorial inedit, prezentate în revista Avantaje.

Povestea câștigătoare va fi premiată cu un city-break în Stockholm, orașul de origine Oriflame, plus o sumă de bani pentru shopping. Mai mult, câștigătoarele marelui premiu vor beneficia de o apariție pe coperta revistei Avantaje, dar și de un articol dedicat exclusiv lor.

Perioada de înscriere a poveștilor pe www.olegaturaunica.ro: 23 februarie – 30 martie 2015
Perioada de votare: 31 martie – 7 aprilie

Detalii despre campania 'Mamă și fiică – o legătură unică' pe www.oriflame.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda