Roxana Vancea suferă alături de soțul său din cauza unor probleme de sănătate

Roxana Vancea și Dragoș Paiu

Anul 2021 a început cu o întâmplare nefericită pentru Roxana Vancea și soțul său. Acesta are nevoie de îngrijiri din partea medicilor într-o problemă de sănătate ce nu suferă amânare.

Dragoș are o inflamație la genunchiul stâng, iar pentru a se recupera este nevoit să urmeze câteva ședinte de kinetoterapie. Roxana Vancea nu l-a lăsat singur în aceste momente și l-a însoțit la centrul de diagnosticare și tratament. Pentru a trece timpul mai repede, vedeta a postat la Instastory o serie de poze făcând haz de necaz.

Cum este Roxana Vancea de când a devenit soție și mamă

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit cu celebrul antrenor de fitness, Dragoș Paiu, în decembrie 2019. La scurt timp după ce și-au făcut publică relația, cei doi nu au mai pierdut timpul și au mers în fața ofițerului de stare civilă pentru a-și uni destinele.

Soțul Roxanei Vancea are un băiat dintr-o relație anterioară, astfel că fosta asistentă TV a devenit și mamă. Viața sa a fost complet schimbată, iar acest lucru pare că îi priește, mai ales că Dragoș o completează și este jumătatea ei.

Roxana Vancea, logodnicul ei Dragos si fiul acestuia

Roxana Vancea, soțul ei Dragos și fiul acestuia

Micuțul Milan a intrat în viața ei când avea doar un an și câteva luni. Ea a declarat acum ceva timp că nu i-a fost greu să se adapteze cu noul statut, mai ales că fiul soțului ei este minunat și a ajutat-o extrem de mult.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete