Emisiunea „Survivor România”, pe primul loc în preferințele publicului

Faimoșii și Războinicii s-au luptat aseară pentru hrană. Cei 24 de concurenți au depus eforturi uriașe pentru a câștiga orezul și uleiul. Traseul pe care l-au avut de făcut a implicat lucru în echipă, rapiditate și controlul propriei persoane. Războinicii au preluat conducerea și au terminat proba cu 10-7 în fața Faimoșilor.

Ca de obicei, au existat și explozii de furie pe banca echipei roșii, Alexandra Stan a izbucnit în plâns acuzându-și coechipierii că nu au încredere în strategiile propuse de ea. Culiță Sterp a cedat și el nervos în timpul jocului, generând discuții în rândul faimoșilor.

Nici Războinicii nu au stat departe de conflicte aprinse, după joc, în tabara unde ar fi trebuit să îi aștepte o noapte liniștită, după o competiție istovitoare, finalizată cu succes. O neînțelegere pe fond de oboseală și tensiune a facut-o pe Giorgiana să își iasă din minți, cu acuze la adresa lui Musty Camara; colegii de echipa au intervenit, dar scandalul s-a stins cu greu.

„Survivor Romania', pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară și de la orașe

Competiția extrem de intensă de aseară a menținut Kanal D pe primul loc în rândul telespectatorilor din întreaga țară și de la orașe. Kanal D a înregistrat în intervalul difuzării „Survivor Romania', 8,1% Rating și 22,4% Share, pe Național, și 6,5% Rating și 18,1% Share. Pe publicul comercial, Kanal D a totalizat 5,7% Rating și 18,7% cota de piață, plasând stația pe locul doi la foarte mică distanță de primul clasat.

1.443.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării show-ului, încleștările dintre Războinici și Faimoși.

În această seară, de la 22:00, urmează un nou joc aprins între Faimoși și Războinici, o nouă luptă pentru recompensă, în cel mai urmărit reality, „Survivor Romania', prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete