Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenți de la eveniment

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenți de la eveniment

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios pe data de 12 iunie, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, dar și în fața familiei și prietenilor. De la eveniment au lipsit însă doi apropiați.

Evenimentul a fost organizat în cea mai mare discreție, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Roxana Ionescu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la cununia religioasă, dar și un mesaj.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu', a scris ea pe Instagram.

În imagini se poate observa că mireasa a ales o rochie albă, pe un umăr, decoltată și cu crăpătură pe picior. A avut chiar și un voal de lungime medie. Mirele Tinu Vidaicu a îmbrăcat un costum deschis la culoare și o cămașă albă.

După ceremonia de la biserică, cei doi miri s-au îndreptat către un restaurant unde au petrecut alături de invitați. În poza de grup realizată și postată de vedetă în mediul online se poate observa că finii lor nu sunt prezenți. Este vorba despre Gabriela și Dani Oțil. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu i-au cununat pe cei doi chiar în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că au lipsit de la căsătoria religioasă a nașilor.

Dani Oțil apare în cele mai recente postări pe Instagram la raliu, într-o mașină de curse.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil pe 20 februarie 2020, la aproximativ un an de când vedeta a fost cerută în căsătorie.

Roxana Ionescu, mărturisiri la doi ani de când a pierdut sarcina. „Doi copii ne dorim'

Vedeta era în luna a șasea când a pierdut sarcina. Tinu Vidaicu a făcut atunci, în 2019, primele declarații despre situația neașteptată și dureroasă prin care treceau. „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică.'

Recent, la doi ani de atunci, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au renunțat la ideea de a deveni părinți, doi copii își doresc. „Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.', a spus ea în emisiunea „Teo Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete