Irina Loghin, una dintre cele mai bogate artiste din România. Câți bani câștigă după o oră de cântat?

Irina Loghin este una dintre cele mai respectate și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Acest lucru i-a adus și numeroase satisfacții financiare, bucurându-se de o renumerație consistentă după o oră de cântat.

Potrivit artistipentrununta.ro, cei care vor să-i încânte celebra cântăreață la un eveniment important din viața lor trebuie să scoată din buzunar o sumă colosală, variind între 1200-1500 de euro.

Irina Loghin nu a suferit în perioada pandemică la fel ca alți colegi de breaslă. Aceasta a cerut în 2016 de la stat o pensie specială, astfel că lunar i-a intrat în cont o sumă cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei.

Motivul pentru care artista beneficiază de această pensie este că între anii 2004-2008 aceasta a figurat pe listele de la Senat, făcând parte dintre cei 768 de foști senatori și deputați care încasează această sumă lunar.

„Timp de 15 ani mi-am petrecut Revelionul cântând pentru familia Ceauşescu. Primeam telefon de la Ministerul Culturii, îmi spuneau că sunt chemată şi mă duceam, că nu aveam ce să fac. Dar Crăciunul îl petreceam întotdeauna alături de familie. Iar apoi m-au interzis în 1982.
Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi «binevoitori», care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat.

Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri. Primeam mii de scrisori, se zvonea că sunt în puşcărie, veneau oamenii din provincie special să mă caute, să afle ce e cu mine. În acest timp am mai cântat, dar în mare secret. Oamenii mă doreau pe scenă, dar era extrem de greu să ajung la ei', mărturisea Irina Loghin într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete