Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit. Nunta și botezul bebelușului au avut loc în aceeași zi

Fosta prezentatoare tv Roxana Ciuhulescu (39 de ani) s-a căsătorit în acest weekend cu Silviu Bulugioiu, fost preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Nunta celor doi a avut loc în paralel cu botezul băiețelului lor, Cezar Ioan.

Atât cununia religioasă, cât și botezul micuțului au avut loc în Biserica Sfinţilor, de pe Calea Moşilor din București. Părinți spirituali le-au fost Gabriel și Simona Toncean. Gabriel Toncean este preşedintele Federaţiei Române de Fitness și Culturism.

Rochia de mireasă aleasă de Roxana Ciuhulescu pentru acest eveniment a fost semnată de Athena Filip și a fost accesorizată cu o voaletă elegantă și un buchet din orhidee. Pentru coafură, vedeta s-a lăsat pe mâinile stilistului Adrian Perjovschi.

Vezi si Fotografie de colecție cu Roxana Ciuhulescu. Uite cum arăta vedeta la 18 ani

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit. Pe cine a avut alături în cea mai importantă zi

Emoțiile au fost inerente în timpul ceremoniei religioase, însă cu adevărat copleșitoare au devenit în momentul creştinării lui Cezar Ioan. Scufundarea în cristelniţă i-a făcut pe cei doi părinți să plângă de emoție: 'După naşterile celor doi copilaşi, acesta este cel mai frumos moment din viaţa mea. Sunt fericită şi îmi doresc să fim aşa până la adânci bătrâneţi. Pot să spun că acum sunt împlinită şi liniştită', a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click! 

Mireasa i-a avut alături atât pe fiica sa din prima căsnicie, Ana Cleopatra, pe mamă şi pe fratele ei, dar și o mulțime de vedete, printre care Adelina Pestrițu și Oana Roman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Miresica! @roxanaciuhulescu

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Mai multe poze de la nunta Roxanei Ciuhulescu, vezi pe www.click.ro

Prima căsnicie, marcată de neînțelegeri majore

Roxana a fost căsătorită cu Mihai Ivănescu. Fosta prezentatoare tv a mai avut o tentativă de a divorța de Mihai, dar, în cele din urmă, au căzut de acord să încerce să-și salveze căsnicia de dragul fiicei lor. Într-un interviu din 2010, vedeta mărturisea că mariajul lor a trecut cu bine de acea primă criză de cuplu după ce soţul ei a cerut-o pentru a doua oară în căsătorie într-o vacanţă petrecută în Mallorca: „Am fost la un pas de divorţ. Nimeni nu a ştiut. Mihai m-a luat de mână şi mi-a spus: «Măi, femeie, avem un copil împreună, trebuie să luptăm». Aşa că, după trei ani, ne-am căsătorit din nou, spunea Roxana la acea vreme.

Decizia divorțului a fost comunicată de Roxana pe pagina de facebook: “Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după zece ani, am decis împreună să punem punct căsniciei”, anunța Roxana Ciuhulescu în iunie 2017.

Citeste si Cine este Silviu Bulugioiu, sotul Roxanei Ciuhulescu. Fosta prezentatoare este mai fericită ca niciodată 

Surse foto: instagram Roxana Ciuhulescu si Oana Roman, facebook Roxana Ciuhulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete