Cum a reușit Ioana Ginghină să slăbească 10 kilograme într-o lună și jumătate? A renunțat la 2 alimente!

Ioana Ginghină a reușit să slăbească 10 kilograme într-o lună și jumătate, iar de această dată nu dieta cu pepene a fost cea care a ajutat-o să obțină cele mai bune rezultate. Vedeta nu a ținut diete drastice, ci doar a renunțat la 2 alimente, iar silueta ei s-a transformat total.

Dacă în timpul verii dieta cu pepene este cea care o ajută să scape de kilogramele în exces și să îi ofere corpului o detoxifiere completă, Ioana Ginghină a apelat acum la un alt truc pentru slăbi rapid. Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos și nu face excese atunci când vine vorba despre alimentație, iar în momentul în care a decis să elimine din dieta ei 2 alimente, schimbările au apărut imediat.

Cum a reușit Ioana Ginghină să slăbească 10 kilograme într-o lună și jumătate?

Ioana Ginghină a slăbit 10 kilograme într-un interval de timp foarte scurt, dar fără să se înfometeze, ci doar făcând câteva modificări în ceea ce privește alimentația.

“Am reușit să slăbesc într-o perioadă foarte scurtă, maximum o lună și jumătate, aproape 10 kilograme. Nu am mai mâncat dulciuri și pâine. Paste am mai mâncat, dar nu am mai mâncat pâine și dulciuri deloc. Sincer nu voiam să slăbesc așa brusc, credeam că o să fie pe termen lung. Alexandru a fost puțin îngrijorat, dar el m-a văzut zilnic și pentru el șocul nu a fost atât de mare.”, a declarat Ioana Ginghină, într-un interviu pentru AntenaStars.

Chiar dacă inițial nu și-a propus să slăbească într-un timp atât de scurt, kilogramele în plus au dispărut după doar o lună și jumătate, lucru care a pus-o pe Ioana Ginghină în situația de a-și modifica garderoba. Vedeta a mărturisit că după ce a dat jos 10 kilograme a avut nevoie de haine cu două numere mai mici.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ioana Ginghină.

Foto: facebook

Citește și:

Kinga Sebestyen plânge zilnic după fiul ei: Mi se rupe sufletul că…'

Bucurie mare în familiei Deliei! Sora cântăreței este însărcinată pentru a doua oară

Tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a fost spectaculos. Fiecare element a avut o semnificație specială

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete