Cum se simte Rona Hartner după prima ședintă de chimioterapie

Cum se simte Rona Hartner după prima ședintă de chimioterapie

Cum se simte Rona Hartner după prima ședintă de chimioterapie

Rona Hartner a făcut prima ședintă de chimioterapie și ne spune cum se simte. Cum se simte Rona Hartner?

După ce a suferit în România o operație de extirpare a unor tumori la colon, Rona Hartner a ajuns pe mâna medicilor din Franța.

Artista a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală, pe 15 aprilie, pentru montarea unui cateter.

Astăzi, Rona Hartner a început tratamentul cu citostatice. Chiar dacă viața o pune la grea încercare, vedeta rămâne în continuare optimistă.

Cum se simte Rona Hartner după prima ședintă de chimioterapie

Pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate, Rona a postat un video, pe pagina personală de Facebook, în care dă detalii despre cum se simte după prima ședință de chimioterapie.

“Sunt la prima ședință chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Hai să vă arăt câte milioane de chimio am luat deja. Toate astea le-am halit de azi de dimineaţă. Am șansa să fiu cu o foarte bună echipă aici la Spitalul Sfânta margarita. Și sunt cam obosită după prima ședință. Dar iau tot felul de sucuri, abeu apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Am avut bineînțeles rozariul cu mine toată ziua. M-am închinat. Am o carte – Arta de a fi liber.

Am mâncat de prânz. Sunt venită de la nouă dimineața. Am avut acea operație, pe operație mi s-a implantat cateterul… Mă trec toate căldurile. Am o senzație totși că e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. E o stare febrilă așa. Nu am ce să fac. Cu ceai de mușețel nu ar fi trecut. Nu am voie să bag mâna în apă rece, nu am voie să ating nimic ce e rece, nu am voie să mănânc nimic ce e rece. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste”, spune Rona Hartner în filmare.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete