Rochii spectaculoase la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano a adunat zilele acestea în celebrul oraș italian, crema modei internaționale prin cele mai cunoscute semnături de designer, dar și influenceri în domeniu. Marile case de modă și-au prezentat propunerile pentru următorul sezon, iar fashionistele din întreaga lume au împânzit străzile cosmopolitului oraș cu ținute dintre cele mai fanteziste. Cele care au atras atenția cu adevărat au fost vedetele care au pozat în rochii spectaculoase la panou.

Duminică 23 septembrie a avut loc ultima prezentare de modă, onoarea revenindu-i casei italiene Giorgio Armani, care și-a prezentat o colecţie avangardistă în culori strălucitoare şi îndrăznețe precum sunt albastrul și violetul la ţinutele pentru viitorul sezon primăvară/vară 2019.

Specialiștii s-au grăbit deja să contureze un profil al ținutelor care vor avea succes în anul care urmează: se pare că vor purta haine supradimensionate cu buzunare mari, vom accesoriza ținutele cu borsete și curele late.

Cele două atribute care vor caracteriza moda anului 2019 sunt CONFORTUL ȘI VERSATILITATEA. Așadar, vom miza pe hainele care ne vor face să ne simțim în largul nostru, ușor de purtat în cât mai multe ocazii.

foto: HEPTA

Citește și:

Hainele de care ar trebui să scapi cât mai repede. Sunt inutile și ocupă spațiul în șifonierul tău!

Cum să porți blugii largi? Uite cu ce să îi combini pentru a obține un look spectaculos

Cum porți trenciul cu stil? 3 ținute perfecte pentru această toamnă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda