Rochia Ducesei de Cambridge nu a fost cea mai bună alegere la Dineul Regal

Ducesa de Cambridge (1)

Cu ocazia vizitei istorice pe care președintele american Donald Trump a făcut-o în Regatul Unit, Regina a oferit un dineu de cea mai înaltă clasă și ținută unde au fost invitați peste 170 de personalități marcante ale Marii Britanii, deopotrivă nobili sau oameni de afaceri.

Ținutele conteselor, baroneselor și tuturor prințeselor din marea familie regală a Marii Britanii au fost oarecum predictibile. Nimic ieșțit din tiparul clasic. Ivanka Trump, fiica președintelui american s-a detașat clar cu a ei rochie bleu ciel marca Carolina Herrera.

În schimb, rochia Alexander McQueen, alegerea Ducesei de Cambridge, a fost corectă și elegantă. Dar fără să-i pună atuurile în valoare, fără să o scoată din mulțime sau să strălucească într-un fel princiar. Dacă Melania Trump a ales o rochie albă Dior, Kate a rămas fidelă casei Alexander McQueen, cel care i-a realizat majoritatea rochiilor de gală.

A fost prilejul ideal pentru Familia Regală de a arăta lumii, celebra tiară ce aparține Reginei Elisabeta a II-a, tiară pe care Majestata Sa a purtat-o în numeroase ocazii. Tiara se numește Lover s Knot și a fost împrumutată Ducesei de Cambridge pentru dineurile oficiale.

Rochia Ducesei de Cambridge este realizată din dantelă, așezată în straturi, fără mâneci și cu decolteu adânc. Cerceii aparțin colecției familiei regale, din diamante și safire, iar brățara este compusă din patru straturi de perle.

Interesant este că Prințul William nu a fost așezat lângă soția lui la masă, ci la masa paralelă, la fel de impozantă, dar la o distanță considerabilă de Ducesa de Cambridge. La masa principală au stat Melania Trump, Prințul Charles, Regina, Donald Trump și soția Prințului Charles, Camillla Parker.

Foto: Hepta

Citește și:

La dineul de la Buckingham, fiica lui Donald Trump a arătat magnific într-o rochie Carolina Herrera

De ce toate doamnele au purtat rochii albe la banchetul organizat la Palatul Buckingham cu prilejul vizitei președintelui Donald Trump în Regatul Unit

EXCLUSIV AVANTAJE Sculptura în hârtie, pictura nepictabilă' a lui Tajo

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete