Robert De Niro, din nou tată la 79 de ani: „Niciodată nu devine mai ușor”

Robert De Niro a devenit pentru a șaptea oară tată la vârsta de 79 de ani. Marți, 9 mai, la premiera de la New York a celui mai recent film al său, “Despre tatăl meu”, câștigătorul premiului Oscar a făcut primele declarații despre noul membru al familiei.

„Sunt în regulă cu asta. Mă simt bine cu asta”, a declarat actorul pentru Extra, scrie People. Totuși, el a adăugat că „niciodată nu devine mai ușor”.

Robert De Niro a dezvăluit că a devenit recent tatăl a șapte copii în cadrul unei discuții cu ET Canada, când a corectat intervievatorul care l-a întrebat pe De Niro despre cei șase copii ai săi spunând că are “Șapte, de fapt”.

„Tocmai ce s-a mai născut un copil”, a împărtășit el, deși nu a oferit alte detalii despre cel mai nou membru al familiei sau despre partenera cu care a întâmpinat copilul nr. 7.

Cu toate acestea, Kim Cattrall, colega sa de platou de la „About My Father”, a spus că are cel de-al șaptelea copil cu iubita sa, despre care se zvonește că este Tiffany Chen.

„Dumnezeu să-l binecuvânteze pe el, pe jumătatea lui semnificativă. Tiffany este o femeie atât de frumoasă”, a declarat Cattrall pentru Extra, mai scrie sursa citată anterior.

„A venit o dată pe platou cu familia ei și a asistat la filmări, și a fost superbă și dulce. Mă bucur pentru amândoi”.

De Niro a fost văzut pentru prima dată cu instructoarea de arte marțiale în august 2021, după despărțirea sa din noiembrie 2018 de fosta soție Grace Hightower. El și Chen se cunoscuseră cu câțiva ani înainte, când au filmat împreună un film în 2015.

Celălalt coleg de platou al actorului, About My Father, Sebastian Maniscalco, și-a exprimat, de asemenea, bucuria cu privire la recenta creștere a familiei lui De Niro.

„Am fost informat astăzi, nu am știut înainte de asta că va avea un copil, dar da, Dumnezeu să-l binecuvânteze. Este o persoană foarte blândă, îi place să petreacă timp cu familia sa și mă bucur pentru el”, a declarat Maniscalco pentru Extra.

De Niro are șase copii din relații anterioare. De Niro și prima sa soție, Diahnne Abbott, sunt părinții fiicei Drena, în vârstă de 51 de ani, și ai fiului Raphael, în vârstă de 46 de ani. În 1995, el i-a primit pe fiii gemeni Julian și Aaron, 27 de ani, cu fosta sa iubită, modelul și actrița Toukie Smith. De Niro îi mai împarte cu Hightower pe fiul Elliot, 24 de ani, și pe fiica Helen Grace, 11 ani.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete