De ce fetița Cristinei Șișcanu nu merge la o școală de stat! A înscris-o deja la privat: „Știm hibele învățământului din România”

Fetița Cristinei Șișcanu nu merge la o școală de stat! Petra a împlinit de curând șase ani, iar părinții ei celebrii au decis să o înscrie la p unitate de învățământ la privat! Mama ei celebră a explicat motivele.

Într-un clip video postat pe Instagram, Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor că i-a ales școala Petrei, fiica ei și a lui Mădălin Ionescu. „Vă mărturisesc că acum câteva luni bune și eu, și Mădălin am stat și am analizat foarte bine mai multe săptămâni dacă să o trimitem pe Petra la o școală privată sau să meargă la o școală de stat.

Până la urmă am decis să meargă la o școală privată. Următoarea etapă a fost la ce școală privată să meargă, că și aici vrem să luăm cea mai bună decizie', a transmis Cristina Șișcanu în mediul online, apoi a explicat motivele pentru care a optat pentru o școală privată, nu una de stat.

„Vreau să vă spun și de ce am optat pentru o școală privată. Am optat pentru că ne-am gândit așa: Petra va merge la o școală de stat, dar nu vreau să mai intru în detaliile acestea despre diferența între învățământul de stat și învățământul privat, sunt discuții interminabile, știm hibele învățământului de stat din România.

fetita-cristina-siscanu-madalin-ionescu-scoala-privata-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ne-am gândit și din punct de vedere financiar, mergând la o școală de stat, copilul trebuie să meargă apoi și la un afterschool, apoi trebuie să meargă și la niște activități. Așadar, toate activitățile ar trebui plătite, plus de asta unul dintre părinți trebuie să devină șoferul copilului. Să-l ducă unde are nevoie. Asta presupune că eu ar fi trebuit să renunț la anumite proiecte ca să pot să am mai mult timp liber ca să pot să o duc pe Petra, să o iau de la școală, să o duc la afterschool', a spus Cristina Șișcanu.

„Am făcut o listă ce înseamnă o școală de stat și cheltuielile pe care le presupune o școală de stat chiar dacă învățământul de stat e gratuit, totuși nu este suficient și știți foarte bine, dragi părinți. (…) Am văzut că nu ajungi la o sumă tocmai mică pe lună, așa că până la urmă am luat decizia că trebuie să meargă la o școală privată', a mai zis vedeta, care a avut și o preferință în ceea ce privește școala privată pe care o să o urmeze Petra.

„Școlile private pe care le-am vizitat și le-am analizat erau plusuri și minusuri, dar cu greu găsești școala potrivită 100%. Eu și Mădălin ne doream foarte mult ca Petra să meargă la o școală unde e un sistem bilingv', a încheiat vedeta.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete