Ritualurile cu cadavre umane ale canibalilor

În cele mai îndepărtate colțuri de lume, canibalii și ritualurile lor sângeroase încă există. Unele dintre ultimele triburi trăiesc așa cum au făcut-o de mii de ani, continuând să folosească cadavre umane în ritualuri numai de ei înțelese.

Tribul Aghori

Aflat pe teritoriul Indiei, acest trib practică meditația și folosește carne umană în ritualurile sale. Cadavrele sun obținute din râul Gange, în aval de locul în care le arunca (lăsându-le să plutească pe apă) familiile care nu își permit înmormântarea și nici măcar incinerarea. În 2015, o echipă americană de filmare a unei emisiuni i-a surprins mâncând creier uman în timp ce participau la un ritual.

Tribul Asmat

Oamenii Asmat sunt originari din Insula Noua Guinee. Se crede că, în mod tradițional, aceștia își vânează dușmanii și le folosesc craniile la prepararea mâncării. Jurnalistul Carl Hoffman i-a descris „răzuind un craniu cu cuțitul pentru a curăța tot ce era de consumat. Resturile le-au înfășurat în frunze și le-au dat foc. Pentru ei a fost o masă cu totul specială'. Despre tribul Asmat se crede că ar fi responsabil de moartea lui Michael Rockefeller, membru al dinastiei Rockefeller și al cincilea fiu al viitorului vicepreședinte Nelson Rockefeller. Acesta plecase în 1961 într-o expediție în Noua Guinee, iar barca i-a fost capturată. Bărbatul a apucat să sară din ea și a înotat zece mile până la țărm. Însă ajuns la mal se presupune că a fost ucis imediat de membrii tribului.

Tribul Korowai

Este un trib care trăiește în jumătatea de vest a insulei Noua Guinee, în zonele dese ale pădurii tropicale, total izolați de lumea modernă, cu care nu au luat niciodată contact. Fotoreporterul italian Gianlunca Chiodini, care a avut curajul de a petrece câteva zile în trib, a povestit că grupul practică vrăjitoria și consumă carne umană.

Tribul Sentinelese

Trăiește pe o insulă în largul coastei de est a Indiei, membrii tribului fiind printre ultimii oameni cu adevărat rupți total de lume. Ei vorbesc o limbă unică și se comportă ca un trib din Epoca de piatră.

În 2018, membrii tribului l-au ucis pe misionarul american John Allen Chau cu arcurile după ce a aterizat pe insulă în încercarea de a-i converti la creștinism.

Foto> 123rf

Citeste si>

Fascinația relicvelor lui IIsus Hristos. Unde se află artefactele?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate