Rita Wilson, sprijinită de soțul ei, Tom Hanks pentru a trece peste cancerul la sân

Tom Hanks si Rita Wilson

Cancerul la sân este o afecțiune cu care se confruntă foarte multe femei și multe dintre ele chiar își pierd viața din acest motiv.  Rita Wilson este una dintre vedetele care s-a luptat cu această boală și care a reușit să iasă învingătoare.

Rita Wilson a povestit în cadrul unei ceremonii de strângere de fonduri pentru Fondul Mondial de Cercetare a Cancerului, cât de important a fost sprijinul soțului ei, Tom Hanks în perioada în care a avut cancer la sân: După ce am trecut peste diagnostic și operație, singurul lucru pe care am vrut să-l spun oamenilor a fost că încă mai există momente în care simți dragostea, zâmbești și râzi. Ne-am uitat la filme, am văzut documentare minunate, am mâncat bine și am făcut totul pentru a ne păstra spiritul și pentru a fi recunoscători', a spus Rita Wilson, potrivit goodtoknow.co.uk.

Cine ar fi crezut că acest lucru ne va apropia? Nu ai de unde să știi cum va reacționa soțul tău într-o situație de acest tip. Am fost atât de uimită și de surpinsă de grija pe care mi-a oferit-o soțul meu. A fost atât de normal, de intim' a spus Rita Wilson pentru The Mirror.

Fiind prezent și el la eveniment, Tom Hanks a fost de acord cu cele spuse de soția sa adăugând: Este ca atunci când în jurul tău este o mare furtună, iar tu iți iei o ciocolată caldă și te asiguri că toată lumea este în regulă', a spus Tom Hanks.

Rita Wilson a aflat diagnosticul în aprilie 2015, atunci când a suferit o dublă mastectomie și o reconstrucție a sânilor. În luna iunie a aceluiași an, la prima sa apariție publică, Rita Wilson le-a spus jurnaliștilor că a câștigat lupta cu cu boala.

Foto: northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete