Portret emoționant de Ziua Femeii: vedetele și mamele lor. GALERIE FOTO

iuliana, ramona, raluca

Sunt frumoase, inteligente, realizate și celebre. În plus, mai au în comun un lucru: iubesc nemăsurat. Au învățat să iubească nemăsurat de la singura ființă capabilă de iubire nemăsurată: mama.

Chiar dacă pe 8 Martie nu celebrăm Ziua Mamei, așa cum, probabil, multe dintre noi au impresia, în această zi celebrăm FEMEIA. Și nu există niciun dubiu că cea mai importantă FEMEIE din viața fiecăreia dintre noi este MAMA.

Fiecare mamă este unică și fiecare relație cu mama este unică. Așa că am fost curioși să aflăm ce relație au vedetele cu mamele și ce învățături de viață și-au însușit de la cele mai dragi ființe. Și, la rândul lor, ce fel de mame sunt pentru fiicele lor.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” (TVR 1)

Iuliana Tudor cu mama

Iuliana Tudor împreună cu mama

Mama mea este prin ea însăși cea mai importanta învățătură pe care mi-a oferit-o viața! E lumina și sprijinul meu!

Am avut norocul, însă, de avea și exemplul patern ideal în materie de dragoste. Tatăl meu a iubit-o și o iubește pe mami și astăzi fără rezerve. Când viața i-a lovit, putea să plece. A ales să rămână! Asta vine dintr-o mare iubire!

Iar, eu sunt suma valorilor acestor doi oameni! Familia, credința în Dumnezeu și în ce faci, iubirea, adevarul, respectul pentru tot…

Le mulțumesc în fiecare zi pentru tot!

Ramona Bădescu, actriță

Am o relație splendidă cu mama mea. În primul rând, o apreciez foarte mult pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut, pentru că meseria de femeie, de femeie adevărată, este foarte grea.

Mama mea a fost o mamă foarte bună! O soție extraordinară, o gospodină desăvârșită! Și o femeie foarte frumoasă! Toate aceste calități au fost dublate de o frumusețe a sufletului și a corpului. Are un suflet sensibil. Ea a știut să țină familia noastră unită – pe tata, pe fratele meu – astfel încât, astăzi, se poate mândri cu faptul că are o căsnicie de 59 de ani!

Țin minte că atunci când eram mică și voiam să mă duc să mă joc, mama îmi spunea să stau cu ea la bucătărie să o ajut. Îmi zicea mereu că atunci când o să fiu mare, o să-i mulțumesc pentru chestia asta. După ce am mai crescut, am înțeles ce îmi spunea!

De la mama am învățat să fiu organizată, să fiu o bună gospodină – expeditivă totuși – dar și de a ști să te aranjezi după aceea repede și să ieși în societate. Am învățat să fac goblenuri, am învățat să joc ping-pong și o mulțime de alte lucruri care îmi folosesc și azi!

Raluca Zenga, blogger și autoarea “Manualului mămicii Zen”

Mama mea este o forță: un medic respectat și admirat în domeniul său, cu o energie rară. M-a inspirat mereu prin profesionalismul și, totodată, omenia cu care își tratează pacienții, grija cu care urmărește fiecare caz, cu mult peste orele de program, și modul în care a reușit să mențină în echilibru cariera și familie. O mamă iubitoare, care a avut grijă să nu-mi lipsească nimic, niciodată, în ciuda vremurilor grele.

Ca mamă, eu îmi doresc să păstrez o relație de încredere și complicitate cu fiica mea, Samira, acum și în anii ce vor urma, mai ales în apele tulburi ale adolescenței! Îmi doresc să îi inspir suficientă stimă de sine și prețuire de sine pentru a răzbi oriunde, într-o lume din ce în ce mai complicată și ostilă. Mi-am propus ca mamă să o susțin necondiționat, să o ajut să își descopere talentul și chemarea. Să-i fiu prietenă, confidentă… și acea mamă cool cu care să meargă la festivaluri și concerte!

A consemnat Oana Anghel

Surse foto: arhiva personală a intervievatelor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete