Cum motivează Tudor Chirilă momentul în care s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României? Un membru CNA a reacționat imediat!

Tudor Chirilă a reușit să fie în centrul atenției după ce s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României, însă gestul său a fost considerat de mulți ca fiind deplasat și dus la extrem. După ce în mediul online au apărut mai multe reacții pe marginea acestui subiect, inclusiv un membru CNA comentând momentul, Tudor Chirilă a postat un mesaj pe facebook în care a oferit o explicație pentru gestul său.

Momentul unui concurent l-a făcut pe Tudor Chirilă să renunțe la haine și să rămână doar în lenjerie intimă. Este vorba despre un bărbat care a urcat pe scenă și după momentul artistic a dezvăluit că obișnuiește să picteze nuduri de bărbați și cai. Tudor Chirilă și Horia Brenciu au încercat să reproducă un astfel de moment și astfel juratul a rămas fără haine.

Cum motivează Tudor Chirilă momentul în care s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României?

Pentru că gluma a fost criticată de multe persoane, Tudor Chirilă a încercat să își motiveze gestul.

“Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi și mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obișnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem și relaxarea că echipa de producție va edita și va curăța' imaginile cu noi, încat ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea României în care m-am lăsat dus de val și m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorința fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reușit să înduplec pe nimeni. Așa că I did it, I own it.”, a scris Tudor Chirilă pe facebook.

După ce emisiunea a fost difuzată la TV, Radu Herjeu, membru CNA, a reacționat imediat prin intermediul unei postări pe facebook.

“Mulțumescu-ți ție, doamne (adică domnu’ de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopții, Caracal, olandeji, toneli și cumpănași, și vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou!”, a fost mesajul lui Radu Herjeu.

Smiley, colegul lui Tudor Chirilă la Vocea României, a catalogat întreg momentul ca fiind unul penibil.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook

Citește și:

Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Florin Busuioc! Cu cine seamănă Natalie?

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete