Rezultate Evaluarea Națională? Ce trebuie să știm cu toții?

Evaluarea Națională s-a desfășurat anul acesta într-un mod absolut nou. Epidemia de coronavirus a schimbat cursul firesc al examenului pe care îl susțin, în fiecare an, absolvenții claselor a VIII-a.

Rezultate Evaluarea Națională? Ce trebuie să știm cu toții?

Examenul de Evaluare Națională 2020 se va desfășura în două sesiuni.

Elevii care au participat la probele susținute în sesiunea din 15 iunie vor primi rezultatele pe 22 iunie, la ora 14:00. În aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, elevii nemulțumiți de notele inițiale pot depune contestații. De asemenea, acestea se pot face și a doua zi, pe 23 iunie între orele 8:00 și 12:00. Rezultatele finale ale examenului de Evaluare Națională vor fi afișate pe 27 iunie.

Cea de-a doua sesiune va începe pe 29 iunie, iar în cadrul acesteia pot participa elevii care nu au putut participa la sesiunea începută pe 15 iunie. Proba la Limba și Literatura Română se va da pe 29 iunie, testul la matematică va avea loc pe 30 iunie, în timp ce elevii care au studiat și Limba și Literatura maternă vor da examen la această disciplină pe 1 iulie.

Măsuri pentru ca elevii și profesorii să nu riște infectarea cu COVID-19 în timpul examenului de Evaluare Națională?

Înainte de intrarea în clasă fiecărui copil i s-a luat temperatura. Băncile au fost așezate la distanță de 2 metri una față de cealaltă. Fiecare elev a fost obligat să poarte mască în timpul examenului. În cazul copiilor care la prima măsurătoare au prezentat temperatură mai mare de 37,3, procedeul s-a repetat de 3 ori, la un interval cuprins între 2 și 5 minute,

Rezulatele la Evaluarea Nationala 2020 vor fi anonimizate.

Vezi şi rezultate Evaluarea Națională 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri