Rezultate Bacalaureat 2018. Uite ce note au obținut elevii din fiecare județ

Rezultate Bacalaureat 2018

Absolvenții de liceu care au susținut examenul de Bacalaureat 2018 află astăzi primele rezultate. Aproximativ 136.000 de elevi așteaptă cu sufletul la gură notele la cele trei probe ale examenului maturității, acestea urmând să fie afișate până la ora 12. 

UPDATE: Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 pot fi consultate AICI.

Rezultate Bacalaureat 2018

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 vor fi publicate astăzi, până la ora 12, atât la avizierul centrelor de examen, cât și online, pe site-ul Ministerului Educație. Astfel, elevii pot verifica ce note au obținut la fiecare dintre cele trei probe AICI

În situația în care elevii nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute și consideră că lucrările lor nu au fost evaluate corect, aceștia au posibilitatea de a depune contestații. Contestațiile vor fi înregistrate imediat după afișarea rezultatelor, între orele 12-16. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2018, după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate pe data de 9 iulie, pe site-ul Ministerului Educației și la fiecare centru de examen.

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

În situația în care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat 2018 în sesiunea din vară, absolvenții de liceu mai au o șansă în toamnă. Înscrierile au loc în perioada 10-13 iulie 2018, iar pentru cei care au promovat examenele de corigențe, înscrierea se va face pe 27 iulie. Prima probă a examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, este cea la Limba și literatura română, aceasta fiind programată pe data de 20 august. Pe 22 august, elevii vor susține proba obligatorie a profilului, iar pe 23 august este programată proba a alegere în funcție de profilul liceului absolvit. Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 vor fi publicate pe 1 septembrie, zi în care vor fi depuse și contestațiile, între orele 12 și 16, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Primele impresii după examenul de Bacalaureat la Limba și literatura română! Cât au învățat elevii de la clasa a XII – a în 2018?

Cum s-au descurcat absolvenții de liceu la cea de-a doua probă a examenului de Bacalaureat 2018?+

Impresii după ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2018! Cum s-au descurcat absolvenții de liceu la materia aleasă în funcție de profil

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Educatie