Reprezentanta Comisiei Europene in Romania sprijina Fundatia „Copii in dificultate”

copil, dificultate, sprijin

Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie si va gazdui licitatia celor mai deosebite 60 de lucrari realizate de elevi din toata tara in cadrul concursului de desen dedicat Anului European de Combatere a Saraciei si Excluziunii Sociale, organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania de Ziua Europei.

Picturile au fost deja reunite intr-o expozitie admirata de public pe holurile statiei de metrou Victoriei. De asemenea, vor mai face obiectul licitatiei bijuterii speciale, servicii de lux, scurte excursii etc. lucruri sau surprize potrivite pentru a fi oferite drept cadou de Craciun. Cocktail-ul va avea loc la restaurantul Chez Marie, proprietara rafinatului local, Maria Popa, Chef timp de peste 30 de ani al resedintei Ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, fiind ea insasi patron spiritual al Fundatiei CiD.

Concertul pe care il va sustine Jennifer Crestol pe 8 decembrie alaturi de invitatii ei, Klasikvm Quartet si Jaden Cornelius, va avea o dubla insemnatate: va fi in acelasi timp un cadou oferit copiilor Fundatiei si un semn de multumire pentru distinsii invitati sensibilizatt de cauza CiD. Oaspetii vor putea cumpara, in premiera, noul album Jennifer Crestol „Still in My Heart', cel de-al saselea din cariera artistei, care se va lansa anul viitor.

Sunt asteptati la eveniment reprezentantii Uniunii Europene in Romania, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Ambasadorul Irlandei la Bucuresti si sotia acestuia, contesa Anca Davidoff, Amalia Nastase – patron spiritual al Fundatiei CiD, reprezentanti ai comunitatii diplomatice si de afaceri britanice si romane.

Si pentru ca de Craciun suntem mai buni si mai generosi, proiectul online www.cinevazambeste.ro, demarat in 2008, continua si in acest an. Scopul lansarii acestui site de donatii a fost acela de a strange pentru CiD suma de 100.000 de lei. Grafica web, in stil manga, a fost semnata de ilustratorul american Jason Lucero.

Mecanismul prin care poti dona e unul simplu. Accesand www.cinevazambeste.ro, printr-un singur click pe imaginea unui copil, ii poti citi povestea si ii poti face o donatie, suma pornind de la un leu (1 RON). Plata se face online prin intermediul cardului. Rezultatul obtinut cu minim efort este de a-i face pe acesti copii sa zambeasca, atat virtual cat si in viata reala.

Fundatia „Copii in Dificultate' este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei „Children in Distress” din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli.

Fundatia „Copii in dificultate' opereaza in cele 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges si este auditata an de an, dovada clara ca banii obtinuti din sponsorizari si finantari se folosesc in proportie de suta la suta in interesul copiilor pe care ii ingrijesc.

Alisdair Barron, Presedintele Fundatiei Copii in Dificultate a fost investit in 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoastere pentru ceea ce a facut in beneficiul copiilor din Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri