Regulamentul de organizare a şcolilor a fost modificat! Ce vor fi obligați elevii să facă?

Regulamentul de organizare a școlilor a fost modificat, iar anunțul a fost făcut public chiar de către ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

Într-o postare pe facebook, Liviu Pop a anunțat că a fost semnat ordinul prin care regulamentul de organizare a școlilor este modificat și completat. Astfel, noile măsuri îi vizează în special pe elevi.

Cum a fost modificat regulamentul de organizare a școlilor?

Potrivit noilor modificări, elevii nu vor mai avea voie să folosească telefoanele mobile în timpul orelor. Dacă până acum acesta era o regulă pe care foarte mulți o încălcau, noul regulament prevede ca la începutul fiecărei ore de curs, elevii să depoziteze telefoanele mobile într-un loc special amenajat. În plus, elevii nu vor mai fi sancționați dacă nu poartă uniforma școlară, nu vor mai fi obligați să facă de serviciu pe școală, iar notele mici nu vor mai putea fi folosite ca modalitate de pedeapsă.

După ce noul regulament a fost făcut public, reprezentanții elevilor au reacționat, considerând că noile modificări sunt ilegale și asta pentru că ele nu au fost luate în urma unei consultări publice.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Veste proastă pentru profesori, la început de an! Îşi vor primi salariile cu întârziere. Dascălii vor avea probleme cu plata ratelor

Nu-l pronunță pe R… ce-i de făcut?

Teste de inteligență pentru copii. Cât de isteț e al tău?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie