Regina Elisabeta a II-a i-a exclus pe Meghan Markle și prințul Harry din discursul anual de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) spune adio unui 2019 furtunos și salută un nou început în 2020.

În discursul său anual de Crăciun, regina Angliei face referire subtil la greutățile întâmpinate de familia regală anul acesta.

Într-un preview BBC, suverana spune că este de părere că „pașii mici făcuți cu speranță și credință vor putea depăși diferențele și diviziunile adânci pentru a obține armonie și înțelegere”.

Regina continuă: „Calea, desigur, nu este întotdeauna lină și, anul acesta, s-a simțit chiar abruptă, dar pașii mici pot aduce schimbări radicale”.

Desigur, aceste cuvinte pot face referire la multiplele scandaluri din cadrul familiei regale de anul acesta.

Începând cu prințul Andrew, al doilea fiu al reginei, care a rupt legăturile cu omul de afaceri Jeffrey Epstein, după ce acesta a fost condamnat în iulie la închisoare pentru trafic de persoane pe piața de prostituție și încheiând cu disputa lui Meghan Markle (38 de ani) și a prințului Harry (35 de ani) cu presa britanică.

Regina Elisabeta a II-a i-a exclus pe Meghan Markle și prințul Harry din discursul anual de Crăciun

Un alt aspect deloc subtil a fost reprezentat de alegerea reginei de a-i exclude pe Meghan, Harry și pe fiul lor Archie din discursul anual de Crăciun.

Pe biroul suveranei se aflau patru rame cu fotografii. Într-una erau prințul Charles și soția lui, Camilla Parker Bowles, într-una era familia ducilor de Cambridge, Kate Middleton, prințul William și copiii lor, prințul George (6 ani), prințesa Charlotte (4 ani) și prințul Louis (1 an), iar în celelalte două se aflau soțul reginei, prințul Philip, și tatăl acesteia, regretatul fost rege George al VI-lea.

Mulți s-au grăbit să scoată în evidență faptul că toți dintre cei aflați în fotografii sunt din linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Alții și-au amintit însă că, anul trecut, pe biroul suveranei se aflau o fotografie de la nunta ducilor de Sussex, dar și una de la nunta prințesei Beatrice cu Jack Brooksbank.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Felicitarea de Crăciun a lui Meghan Markle și a prințului Harry este adorabilă! Fiul lor Archie se află în centru!

Amalia Enache nu va găti de sărbători bucate tradiționale! Cine o va ajuta în această privință?

Alături de cine își petrece Olivia Păunescu, prezentatoarea știrilor Antenei 1, sărbătorile de iarnă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete