Regina Elisabeta a II-a, decizie fără precedent. I-a interzis lui Meghan Markle să facă un anumit lucru, în timp ce Kate Middleton se bucură de acest privilegiu

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie fără precedent în ceea ce o privește pe Meghan Markle. Aceasta i-a interzis ducesei de Sussex să facă un anumit lucru, în timp ce Kate Middleton se bucură în continuare de acest privilegiu. 

Regina Elisabeta a II-a, decizie fără precedent

S-a spus de multe ori că regina Elisabeta a II-a o preferă pe Kate Middleton, iar cea mai recentă decizie a acesteia pare să dovedească acest lucru. Regina i-a interzis lui Meghan Markle să poarte bijuteriile prințesei Diana, lucru care se pare că a dat naștere unor conflicte aprinse între cele două ducese și l-a supărat foarte tare pe prințul Harry, determinându-l să se îndepărteze de prințul William, fratele său mai mare.

Multe persoane au legat decizia reginei de zvonurile referitoare la relația pe care aceasta ar avea-o cu Meghan Markle, însă un apropiat al familiei regale britanice a dezvăluit care este explicația reală pentru care regina a recurs la această măsură.

“Aceasta este o situație surprinzătoare care a avut loc în ultimele luni și a provocat tensiuni și supărări, în special pentru Harry. Este decizia reginei și a consilierilor de încredere cine poate purta bijuteriile din Colecția Regală. Aspecte ale comportamentului lui Meghan Markle, inclusiv cele manifestate înaintea nunții regale, au provocat resentimente la Palatul Buckingham. Ca o consecință, Palatul Buckingham a decis ca nu toate bijuteriile din Colecția Regală să fie la dispoziția lui Meghan. Referitor la această situație, regina l-a informat pe prințul William că piesele din Colecția Regală care au aparținut prințesei Diana nu vor mai putea fi purtare de Meghan.”, a spus o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit thesun.co.uk.

Se pare că motivul pentru care Meghan Markle nu mai poate purta anumite bijuterii nu are legătură cu un conflict personal între regină și ducesa de Sussex, ci regina Elisabeta a II-a își dorește să fie respectată ierahia în familia regală britanică și importanța fiecărui membru în parte. Astfel, Meghan Markle trebuie să înțeleagă care este rolul ei în familie și ce diferențe există între ea și Kate Middleton.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Bălan: Nu cred că mai pot avea copii'

De ce Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă?

Britney Spears, internată într-o clinică de sănătate mintală. Ce se întâmplă cu celebra cântăreață?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete