Anamaria Prodan: “Mama nu a văzut viaţa fără tata”

anamaria si ionela prodan

anamaria si ionela prodan

Chiar dacă timpul continuă să treacă, Anamaria Prodan simte tot mai mult lipsa mamei sale.

Anamaria Prodan încă nu și-a revenit, după ce mama sa, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan, s-a stins din viață.

“Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din 92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. E ciudat. (n.r. Cel mai greu mi-a fost) când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea (n.r. în emisiune), știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. N-a știut nimeni, nici măcar sora mea. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Iar ea a luptat un an de zile. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul”, a mărturisit Anamaria Prodan în urmă cu un an în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro Tv.

Anamaria continuă să păstreze vie amintirea mamei sale,iar acest lucru se vede și din lucrurile pe care fiica interpretei de muzică populară continuă să le facă.

La un an de la pierderea mamei sale, Anamaria Prodan Reghecampf i-a îndeplinit cea mai mare dorință a mamei sale și a dus la sfârșit volumul despre viața și memoriile Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan a scris cartea “Cântecul vieții mele”, care are 208 pagini și 30 de pagini cu fotografii memorabile din viața artistei Ionela Prodan.

Anamaria Prodan: Mama nu a văzut viaţa fără tata'

Invitată recent într-o emisiune tv, în momentul în care moderatorul a început să citească din cartea “Cântecul vieții mele”, Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi.

“M-ai făcut să plâng. Relaţia mea a fost una specială. Şi-a scrificat şi meseria şi viaţa să ne crească pe noi. Când a murit tata a fost o ruptură. Noi nu ştiam cum e să creşti fără tată. Când a murit tata ne-am trezit toate trei singure şi mama a spus atunci că ea vrea să moară. I-am spus că nu există aşa ceva. Mama nu a văzut viaţa fără tata. Am făcut consiliu de familie şi am stabilit că fiecare să ia responsabilităţi şi am mai adus-o pe scenă câţiva ani şi apoi a zis că trebuie să ne crească pe noi”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni tv, potrivit spynews.ro.

 

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete