De ce Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă?

A făcut-o discret, cu pași mici, dar modificările au fost observate de specialiști, iar acum s-a aflat de ce Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă. În cele mai recente apariții publice, ducesa de Cambridge a purtat ținute cu un aer fresh și care i s-au potrivit de minune.

În decembrie, atunci când s-a aflat că stilistul care a consiliat-o pe Kate Middleton o lungă perioadă de timp intră în concediu de maternitate, au existat zvonuri că o altă persoană va prelua acest post, fără să fie dezvăluite informații suplimentare. Ei bine, fostul editor Vogue, a lăsat să îi scape un detaliu foarte important, mai exact numele noului stilist al ducesei de Cambridge.

De ce Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă?

Motivul pentru care Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă este, așa cum foarte multe persoane au bănuit, colaborarea cu un nou stilist,  Ginnie Chadwyck-Healey, potrivit mirror.co.uk. Se pare că stilistul este un prieten vechi al ducesei și o ajută să își aleagă cele mai potrivite ținute, încercând să îi schimbe pe alocuri stilul vestimentrar.

Cu toate că nu s-a îndepărtat foarte mult de stilul ei personal, Kate Middleton a inclus în garderoba ei și piese vestimentare ale unor designeri noi, iar aceste mici schimbări au ajutat-o să aibă un look apreciat de criticii de modă.

Ducesa de Cambridge a uimit pe toată lumea când a apărut îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi și o cămașă aparținând unui brand celebru, ținută care a creat o mulțime de controverse legate de felul în care trebuia purtată cămașa.

Deschide galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase ținute pe care Kate Middleton le-a purtat în ultima perioadă.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Kate Middleton și-a creat o ținută originală într-o întâlnire oficială

Britney Spears, internată într-o clinică de sănătate mintală. Ce se întâmplă cu celebra cântăreață?

Paula Pavel, eliminată din Fermă după doar o zi. Reacția dură a Mihaelei Rădulescu: Acum pleci!'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete