Regina Elisabeta a II-a, chiar și la 95 de ani, conduce bine. Ce mașină are moharhul?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată conducând în jurul proprietății sale din Windsor luni, la câteva zile după ce medicii ei i-au recomandat să se odihnească timp de cel puțin două săptămâni și să nu onoreze vizitele oficiale.

În fotografii, monarhul în vârstă de 95 de ani purta un batic și ochelari de soare la volanul mașinii sale. Ieșirea va fi probabil un mod de relaxare binevenit pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la sănătatea ei.

Luna trecută, regina a fost nevoită să anuleze o călătorie în Irlanda de Nord și a petrecut o noapte la spitalul King Edward VII din centrul Londrei, unde medicii i-au făcut câteva investigații și au sfătuit-o să se odihnească câteva zile.

Queen Elizabeth II driving her Jaguar car in the grounds of Windsor Castle, UK – 01 Nov 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

La acea vreme, o sursă apropiată palatului a declarat pentru CNN că șederea ei peste noapte în spital „nu a fost legată de Covid'. Vineri, Palatul Buckingham a declarat că reginei i s-a recomandat să se odihnească încă două săptămâni, adăugând că desfășoară „activități ușoare' la Windsor.

„Medicii Majestății Sale au sfătuit-o să se odihnească cel puțin în următoarele două săptămâni. Regina poate continua să-și asume sarcini ușoare, la birou în această perioadă. Poate susține câteva audiențe online, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială', a spus palatul într-un comunicat.

Pauza Reginei de la angajamentele regale înseamnă că nu va mai participa la o recepție pe care urma să o găzduiască pentru a marca deschiderea summitului COP26 al Națiunilor Unite privind schimbările climatice, care a început luni în Scoția. În schimb, ea va fi reprezentată de alți membri ai familiei regale, Prințul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, precum și Ducele și Ducesa de Cambridge.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete