Prințul William și Kate Middleton s-au întors din vacanță de urgență

Prințul William și Kate Middleton s-au întors din vacanța lor de toamnă de urgență și și-au reluat atribuțiile regale. Soții Cambridge au fost observați pe aeroportul Heathrow.

Summitul COP26 a început luni la Glasgow și Prințul William a distribuit pe Tweeter un post personal.

„#COP26 este un moment de referință pentru viitorul planetei noastre – sunt mândru că finaliștii noștri @EarthshotPrize mi se vor alătura la Glasgow pentru arata lumii ca exista motive sa fii optimist. Am speranta in ceea ce se poate realiza. W.”

Prințul William și Kate Middleton se vor alătura prințului de Wales și ducesei de Cornwall pentru o serie de evenimente la Conferința ONU privind schimbările climatice din Scoția.

Cuplul se va alătura Prințului Charles pentru a găzdui o recepție pentru membrii cheie ai Sustainable Markets Initiative, dar și câștigătorilor și finaliștilor primelor premii Earthshot Prize. Familia Cambridge va participa și la o recepție de seară alături de Charles și Camilla.

Potrivit Daily Mail, ducele și ducesa au fost văzuți pe aeroportul Heathrow joi, 21 octombrie, împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Fiecare având propriile rucsacuri pentru călătorie, micuții și-au ajutat părinții cu bagajele în timp ce se îndreptau spre terminalul aeroportului.

Destinația lor rămâne necunoscută, dar se știe că în anii precedenți Ducii de Cambridge s-au bucurat de vacanțe pe insula Caraibe Mustique. Este probabil ca William și Kate să se fi întors la jumătatea vacanței pentru ca micii prinți să meargă din nou la școală.

George, în vârstă de opt ani, și Charlotte, în vârstă de șase ani, frecventează școala Thomas’s Battersea din vestul Londrei, în timp ce Louis, în vârstă de trei ani, este înscris la Willcock’s Nursery School din South Kensington.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete