Recital de JAZZ la Green Hours

Patru seri de jazz, opt concerte (doua pe seara) pe placul iubitorilor de jazz (si nu numai). Pentru a-ti deschide apetitul muzical, iti vom povesti despre cativa dintre cei care vor canta in gradina de la Green Hours.

Joi seara, spre exemplu, va canta Nik Bartsch’s Ronin, unul din cele mai importante si inovatoare grupuri din Europa, extrem de apreciat si in Romania dupa recitalul de la Garana, de anul trecut.

Vineri vei avea ocazia sa asculti duo-ul Klaus Gesing/ Jarrod Cagwin care va prezenta proiectul Loopspool, doua prezente rare pe scenele de jazz pentru ca cei doi sunt implicati in multe alte proiecte: cu aparitii pe ultimul album Anouar Brahem –“The astounding eyes of Rita” sau pe cel al lui Norma Winstone -“Distances”, Klaus Gesing este unul din cei mai bine cotati bas-clarinetisti la ora asta in Europa, iar Jarrod Cagwin este percutionistul lui Rabih Abou Khalil.

Odata cu albumul “Complexity in Simplicity”, Pawel Kaczmarczyk devine cel mai premiat muzician polonez de jazz in 2009. Il vei putea asculta sambata, 22 mai.

In urma concertului din iunie 2009 in celebrul club de jazz newyorkez Blue Note, Omer Klein primeste recenzii excelente din partea criticii americane. La mai putin de un an, Omer Klein concerteaza la Green Hours, duminica, 23 mai.

Si nu in cele din urma, vei putea asista la recitalurile artistilor romani: ”iordache”, Sorin Romanescu, Vlaicu Golcea sau Raul Kusak, nume importante ale jazz-ului autohton.

Biletele si abonamentele pot fi cumparate de la sediul clublui Green Hours (Calea Victoriei 120):

– abonament pentru cele toate cele 4 seri ale GHIJFest- 2010 – 100 lei
– seara I-a – joi 20 mai – 50 lei
– seara a II-a – vineri 21 mai – 35 lei
– seara a III-a – sîmbătă 22 mai – 35 lei
– seara a IV-a – duminică 23 mai – 35 lei

Intrarea in fiecare seara de concert se face incepand cu ora 18:00.

Mai multe informatii poti gasi pe www.greenjazzfest.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri