Reacția surprinzătoare a lui Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

Reacția surprinzătoare a lui Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

Printre vedetele și persoanele publice care s-au infectat cu Covid-19 se numără și Andi Moisescu și Simona Halep. Gazda emisiunii „În gura presei', Mircea Badea i-a ironizat și a comentat afirmațiile lor.

Acesta a spus că cei doi nu au avut simptome grave și i-a ironizat, declarând că ar fi trebuit duși cu forța la spital.

Mircea Badea i-a ironizat pe Andi Moisescu și pe Simona Halep

Prezentatorul TV a devenit controversat din cauza comentariilor sale critice aduse de-a lungul timpului persoanelor publice care se află în atenția presei.

Badea a spus, referitor la Andi Moisescu, că dacă nu se testa, juratul de la „Românii au talent' nu ar fi știut că are COVID-19 făcând afirmații neașteptate despre starea lui.

„Am fost în același liceu cu Andi Moisescu (…) inițial, mi s-a părut un tip ok, în sensul de medie, un tip rezonabil, a făcut Facultatea de Matematică, a fost la liceul de Informatică, un tip deștept (…) mi s-a părut bun(…) E foarte bine că nu are niciun simptom, deci el e doar infectat.

Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta.

Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19.', a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Andi Moisescu a anunțat în acest weekend că este infectat, însă nu are simptome și se simte destul de bine. Moderatorul emisiunii „Apropo TV' se află în izolare timp de două săptămâni. Acesta a aflat că este pozitiv chiar înainte de a începe filmările pentru show-ul de talente, acestea fiind întrerupte până ce va fi testat negativ.

De asemenea, Mircea Badea a comentat și reacțiile presei la afirmațiile Oliviei Steer despre vaccinare și despre cum îndemna oamenii pe rețelele de socializare să-și scoată măștile: Văd reacțiile astea complet cretine. (…) Vezi, ăia nu credeau în COVID, dar au luat virusul ucigaș.'

Nici Simona Halep nu a scăpat de „gura presei'

Tot în acest weekend, pe contul său de Twitter, Simona Halep a anunțat că s-a infectat cu noul virus, având simptome ușoare, dar se simte bine . Mircea Badea a făcut comentarii și la adresa acestui subiect. Deși a respectat toate măsurile de igienă și siguranță, sportiva nu a scăpat de infecția cu Covid-19.

„Simona Halep nu s-a dus la U.S. Open că a zis că nu se simte în siguranță. N-a făcut voiajul în America că a zis că nu se simte safe (…) ce să cred, că Simona Halep nu s-a spălat pe mâini? Eu cred că s-a spălat. Că nu a purtat mască? Eu cred că a purtat. Că nu s-o fi distanțat, că a fost la petreceri din alea de le vedem noi la televizor. Bă, nu cred.

Și totuși a făcut. Să sperăm totuși că nu se trezește vreun stalinist din ăsta din România care în mod abuziv să zică păi cum, adică stați puțin, Simona Halep e la ea acasă? Nuu, e internată cu forța la spital, păi da cum, se poate…', a continuat Mircea Badea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete