Reacția surprinzătoare a lui Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

Reacția surprinzătoare a lui Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

Printre vedetele și persoanele publice care s-au infectat cu Covid-19 se numără și Andi Moisescu și Simona Halep. Gazda emisiunii „În gura presei', Mircea Badea i-a ironizat și a comentat afirmațiile lor.

Acesta a spus că cei doi nu au avut simptome grave și i-a ironizat, declarând că ar fi trebuit duși cu forța la spital.

Mircea Badea i-a ironizat pe Andi Moisescu și pe Simona Halep

Prezentatorul TV a devenit controversat din cauza comentariilor sale critice aduse de-a lungul timpului persoanelor publice care se află în atenția presei.

Badea a spus, referitor la Andi Moisescu, că dacă nu se testa, juratul de la „Românii au talent' nu ar fi știut că are COVID-19 făcând afirmații neașteptate despre starea lui.

„Am fost în același liceu cu Andi Moisescu (…) inițial, mi s-a părut un tip ok, în sensul de medie, un tip rezonabil, a făcut Facultatea de Matematică, a fost la liceul de Informatică, un tip deștept (…) mi s-a părut bun(…) E foarte bine că nu are niciun simptom, deci el e doar infectat.

Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta.

Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19.', a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Andi Moisescu a anunțat în acest weekend că este infectat, însă nu are simptome și se simte destul de bine. Moderatorul emisiunii „Apropo TV' se află în izolare timp de două săptămâni. Acesta a aflat că este pozitiv chiar înainte de a începe filmările pentru show-ul de talente, acestea fiind întrerupte până ce va fi testat negativ.

De asemenea, Mircea Badea a comentat și reacțiile presei la afirmațiile Oliviei Steer despre vaccinare și despre cum îndemna oamenii pe rețelele de socializare să-și scoată măștile: Văd reacțiile astea complet cretine. (…) Vezi, ăia nu credeau în COVID, dar au luat virusul ucigaș.'

Nici Simona Halep nu a scăpat de „gura presei'

Tot în acest weekend, pe contul său de Twitter, Simona Halep a anunțat că s-a infectat cu noul virus, având simptome ușoare, dar se simte bine . Mircea Badea a făcut comentarii și la adresa acestui subiect. Deși a respectat toate măsurile de igienă și siguranță, sportiva nu a scăpat de infecția cu Covid-19.

„Simona Halep nu s-a dus la U.S. Open că a zis că nu se simte în siguranță. N-a făcut voiajul în America că a zis că nu se simte safe (…) ce să cred, că Simona Halep nu s-a spălat pe mâini? Eu cred că s-a spălat. Că nu a purtat mască? Eu cred că a purtat. Că nu s-o fi distanțat, că a fost la petreceri din alea de le vedem noi la televizor. Bă, nu cred.

Și totuși a făcut. Să sperăm totuși că nu se trezește vreun stalinist din ăsta din România care în mod abuziv să zică păi cum, adică stați puțin, Simona Halep e la ea acasă? Nuu, e internată cu forța la spital, păi da cum, se poate…', a continuat Mircea Badea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete