Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este departe de a se fi terminat. Cum a reacționat Andreea Marin după ce a fost jignită?

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este departe de a se fi terminat. După o lungă perioadă în care între cele două nu au mai existat conflicte, ba mai mult decât atât, au lucrat împreună într-un proiect de televiziune, un nou scandal a izbucnit.

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este cunoscută, iar de-a lungul timpului, cele două au avut nenumărate neînțelegeri. Deși au încercat să ascundă relația tensionată, anumite detalii au ieșit la iveală și au arătat că cele două vedete nu se simpatizează.

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este departe de a se fi terminat

Când toată lumea credea că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au făcut pace, cele două sunt din nou implicate într-un scandal. De această dată, motivul discuțiilor este reprezentat de o serie de interceptări dintr-un dosar al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Stenograme au fost preluate de România TV și făcute publice. În înregistrări, Mihaela Rădulescu o jignește pe Andreea Marin, aceasta fiind nemulțumită de faptul că deși lucrau la același post de televiziune, cele două nu erau tratate în mod egal. Mai exact, Mihaela Rădulescu era deranjată că emisiunea ei nu a beneficiat de un promo profesionist, așa cum s-a întâmplat în cazul Andreei Marin.

“Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere. Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent. Eu mă … pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în … de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: “Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul.” Am crezut că mor.”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit interceptărilor din dosarul omului de afaceri Elan Schwartzenberg, conform romaniatv.net.

Cum a reacționat Andreea Marin după ce a fost jignită?

După ce dialogul Mihaelei Rădulescu cu fostul soț, Elan Schwartzenberg, a fost făcut public, Andreea Marin a reacționat. Vedeta de televiziune a pus ieșirea Mihaelei Rădulescu pe seama caracterului vedetei.

“Ce mai poate fi de spus? Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea. Are dreptul la prezumția de nevinovăție!”, a spus Andreea Marin, contactată de click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție spectaculoasă. Pantofii pe care i-a purtat au atras toate privirile!

Motivul pentru care Oprah nu a avut niciodată copii: N-am crezut că…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete